gepard napisał/a:Ręce opadają, zaraz koleżka z Nowego Targu będzie kreował się na herosa.
Robi to ktoś kto wytknął w pierwszym poście, że jakiś typ sprzedaje bo ma kilka kont i robi wałki licytując z jednego konta na drugie i to jest "be", nie uczciwe i ogólnie hwd gościowi.
A tymczasem sam autor tego wątku ma kilka kont i zachowuje się dokładnie tak samo.
Obecnie sprzedaje 19 przedmiotów z których na 7 aukcjach sam sobie podbija ceny. Zapytany dlaczego tak robi, odpowiada że przecież to nic złego i przestępstwem to nie jest. Dla mnie to książkowa hipokryzja i słoma wychodząca z buciorów. Ale jeśli Wam to pasuje, to ja spasuje. A zauważyłem ten proceder od momentu założenia dodatkowych kont - parę miesięcy temu sprzedawał dyskietki i w ten sposób ja i parę innych osób wypatrzyło te wałki.
Btw. dodatkowo jeszcze te mijające sie z prawdą opisy - jak na trwającej aukcji z Accornem. Chłopcze to co sprzedajesz jest tylko częścią tego komputera - całość wygląda gabarytowo jak 128D. Ale myślę, iż doskonale o tym wiesz...
jak chcesz to porozmawiam z tobá osobiscie bo widze ze kozak jestes ,ciekawe czy tedy bédziesz mial taki rozszczekany ryj cwaniaku
czy ja biore pieniądze i nie wysyłam towaru?? zaś za to porównanie mnie do tamtego kolesia moge ci wytoczyć pozew
cywilny bo na to forum dużo osób wchodzi ,chcesz spróbować sił????
masz rodzine? masz zajęcia? pracujesz na 2 etaty??musisz wozić dzieci do szkoły do innej miejscowości ,czy ty myślisz żę ja mam czas sprawdzać każdy towar? nawet nie patrzyłem w sieci co to za komputer jebłem foty ,wystawiłem i tyle
po prostu sądzisz sam po sobie ,bo ty tak postępujesz
Bucik Na Trola