Hejka,
Czy miałby ktoś do sprzedania magnetofon 1010 - oczywiście sprawny technicznie???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » magnetofon 1010
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka,
Czy miałby ktoś do sprzedania magnetofon 1010 - oczywiście sprawny technicznie???
Ja mam, bez zasilacza.
Duddie niestety nie znalazł magneta 1010, dlatego ponawiam zapytanie, czy miałby ktoś do sprzedania sprawny magnet 1010???
A ile dasz za nówkę w pudełku, kompletna, z zasilaczem (110V), kablem?
Komplet jest pewnie drogi i jeszcze w pudełku....na ebayu taki komplet z pudełkiem kosztuje ok 165 zł. Ile proponujesz???
Pokaż mi gdzie kosztuje 165, to kupię od razu :)
Bartek, mówiłem o nówce, no i z wysyłką wyjdzie o wiele więcej, nawet za ten, który pokazałeś :)
Nie jesteśmy w Ameryce tylko w Polsce :) Ale tak z ciekawości napisz Duddie ile byś chciał za taki komplet i skąd masz nówkę jak to sprzęt około 30 letni???
Dlatego każda cena poniżej 200zł za nowy 1010 to okazja.
Do ceny zakupu z USA dolicz transport + cło (3,5%) + VAT 23%.
@Greg: no jesteśmy w Polsce i tym bardziej nowe 1010 to rarytas. Zobacz jakie ceny osiąga usyfiony i niedziałający złom na Allegro. A skąd mam? Od jakichś 18 lat zbieram sprzęt, mam mnóstwo kontaktów na całym świecie i często kupuję coś zanim trafi na eBay. Mam dużo rzeczy fabrycznie nowych z retrokomputerów. A ponieważ udało mi się zdobyć drugi taki magnetofon, to jeden będę wystawiał na sprzedaż. I uwierz mi, nie muszę Cię przekonywać, że warto to kupić za tyle czy tyle. Jestem pewien, że na Allegro uzyskałbym więcej, niż tutaj, ale wolę, żeby trafił w ręce kogoś, kto doceni jego wartość kolekcjonerską.
ok, no to ile byś chciał za niego??? ja jestem kolekcjonerem, nie handlarzem... ale czasem ceny mnie przerażają dosłownie... Jaka jest Twoja cena???
200 zł.
Ok, możesz podesłać zdjęcia??? I która to będzie wersja bo z tego co wiem to jest China i Japan. Oczywiście jakby co to biorę tylko proszę podeślij foty :)
To jest chyba Hong Kong, o ile pamiętam. Zrobię zdjęcia w weekend.
Fajnie :) to czekam z niecierpliwością :)
[Troll mode]
Ale jak zrobisz zdjęcia to już nie będzie nowy :D
[/Troll mode]
Willy, nowy nie oznacza Never Removed From The Box... ;-)
Duddie - pamiętasz o zdjęciach 1010???
Ponawiam zapytanie, czy miałby ktoś z was do sprzedania magnetofon 1010 z zasilaczem i kablem sio - oczywiście sprawny. Czekam na info od was...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » magnetofon 1010
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 63 zapytań