Co do rozmiaru, to orientowałem się kiedyś w kwestii budowy multikarta i też posiłkowałem się głównie materiałami ze strony Deminga i Hopelesshobbyist, także ograniczenia (brak bankswitchingu i możliwość adresowania max 4k) znam. Zaporowe było dla mnie nabycie programatora, kostek, nauczenie się tego wszystkiego, etc.
Popierniczyło mi się z tym 64. Miałem na dysku składaną tygodniami (testowanie na emu czy PAL*, czy gra mi siądzie jeśli nie znałem wcześniej, czy nie oberżnięte przez piratów loga Activision, etc.) paczkę 128 romów (119 gier i 9 Demek) wsio 2-4k, przygotowane właśnie na tą okazję.
Załączam jako dobrą składankę "handpicked", gdybyś chciał skorzystać dla dalszej produkcji.
To jest generalnie to co chciałbym mieć na karcie - da się zrobić czy pliki nieteges jakieś, mam szukać innych dumpów?
Pytanie nie padło jeszcze - ile byś wołał dutków? Muszę zawczasu wiedzieć jak bardzo mnie Żona zjedzie.
:D
*Jest z jeden czy dwa wyjątki - na pewno Star Ship jest NTSC bo PAL nie wydali, a pomimo słabizny musiałem go mieć jako launch title i ogólnie kuriozum - w końcu taka gra w '77...)
Post's attachments128-in-1.rar 359.41 kb, liczba pobrań: 16 (od 2014-09-20)
Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
"Stand rigid for the next battle
Peace means reloading your guns
The love for life is all hatred in disguise
A carnival creation with masks undone"