Yay! Bardzo bym się ucieszył z takiej pomocy, bo stuffu do wrzucania na AOL i Pigwę jest ogrom, a ja jestem całkiem zielony z baz danych, PHP itd. (btw: Gepciu, nastrajam się psychicznie na to zgrywanie). Z tego samego powodu frontend Biblioteki Atarowca na AOL nie jest odświeżany, mimo dorzucania nowych rzeczy. Myślę, że wystarczy pogadać z Kazem lub Xeenem i udostępnią chętnemu namiary na FTP serwisu. Podobnie - myślę - byłoby z Azbestem.
Stuffu byłoby jeszcze więcej, ale zajmuje to dużo czasu (przejrzenie, sprawdzenie, czy nie ma już kopii pliku w zasobach). To samo dotyczy Pigwy. Znaleźć wolną chwilę jest ciężko i oba serwisy stoją czasem odłogiem. Udało mi się dziś wygospodarować większą jej ilość na przygotowanie świeżych paczek z softem na AOL i wrzutu na Pigwę.
Możecie jeszcze pogadać z Krótkim; deklarował się z przystosowaniem bazy plików AOL do nazewnictwa TOSEC-owego. Można by całość pomysłów, o których piszecie, oraz w/w przystosowanie połączyć w większy projekt. :)
Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.
Terry Pratchett - Równoumagicznienie