Też popieram niektórych przedmówców, kto nie chce nie musi przecież kupować, a skoro ktoś kupuje to znaczy cena jest odpowiednia. Jak to się nazywa? - wolny rynek, kapitalizm ....? :D No a że sam czasem psioczę gdy kolejny raz nie uda mi się kupić czegoś bo zalicytowałem snajperem wprawdzie, więcej niż ostatnio gdy mi się nie powiodło, a i to nie wystarczyło, i tak ciągle poluje na coś za mało podbijając - no cóż zrobić. Gorzej wg mnie jak za handel się zabiera ktoś kto się kompletnie na tym nie zna, przywozi ze śmietników jakiś totalny badziew i nawet szmatą nie wytrze, myśli że złapał pana boga za nogi i wystawia takie "konsole", "czytniki kaset" na zasadzie nie znam się, nie umiem, nie mam kabla itp.
Jaro124 napisał/a:wieczor: mocne :)
kupiłem ostatnio 600XL i ktoś pisze, że kupuje na tym forum i sprzedaje na Allegro :) tyle, że będę je miał w grudniu, a kupiłem do kolekcji... ale oczywiście jak będę miał 2 to drugie sprzedam, albo np po co mi 3 x 1050, 9 x 800XL i 4 x XF551 ale może faktycznie powinienem zacząć rozdawać... :)
Ej coś mi nie pasi, bo też kupiłem 600XL zresztą na tym forum i będę miał w grudniu ? No chyba że sqbti miał dwie.
30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!