1

Tak zastanawiam się, patrząc po wątkach i ilości ściągnięć...
Proszę o odpowiedzi i wypełnienie ankiety.

Sikor umarł...

2

nie da się jednoznacznie udzielić odpowiedzi na pytanie zawarte w ankiecie. Konkretnie zależy to od danej gry.

Kontakt: pin@usdk.pl

3

Sikor napisał/a:

patrząc po wątkach i ilości ściągnięć...

Nieadekwatne.
Ja tam często robię renament z zasobami i ściągam hurtem. Potem się dowiaduję z postów, że coś wyszło (odszukuje w zasobach) i odpalam na real (no bo inaczej granie nie ma smaczka).
No ale tak to już jest u tatusiów ;)

4

@Pin: dlatego pytam o "średnią"

Sikor umarł...

5

Uwazam ze pytanie nie odzwierciedla natury problemu.

Dlugosc zycia gry nie zalezy od terminu czy tez okazji z jakiej zostala wydana, ale od jej jakosci, fabuly i grywalnosci.

Analizujac odpowiedzi pod tym katem, mozna sie szarpnac na wniosek:

1. Gry wypuszczone na party sa ZAZWYCZAJ kiepskiej jakosci.
2. Tyle samo osob uwaza ze takie pytanie nie ma sensu.
3. Tyle samo osob ma w pamieci dobre gry, wywyzszajace sie ponad srednia.

W momencie pisania rozklad glowow wyglada 0/3/1/2/3

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

6

Średnia nie jest tu dobrym wskaźnikiem - zabierając jeden wynik z ankety można zasadniczo zmienić wyniki badania; raczej warto pokubełkować poszczególne odpowiedzi i pokazać wykres słupkowy. Wtedy będzie, że "najwięcej gier żyje do tygodnia, a połowa nie dożywa miesiąca, jednak pojedyncze tytuły żyją nawet rok."

7

Może inaczej. Jedyne gry, które pamiętam ze zlotów z jakiś tam powodów, to:

1. Wybierak do stolca (Pana Magistra) - za pomysł, no i może na dobrej imprezie po kilku głębszych ... ;)
2. Balz (Koala) - za grywalność i sens grania co jakiś czas

Reszty nie czaję, może za mało grywalne, może powód był inny.

8

Powiem krótko w temacie, Ridicouls Reality czy jak to tam z ciekawości obadałem nie dawno i mnie pochlonelo a wielu tytulow z party nadal nie sprawdzalem, odpowiedz sama sie nasuwa...

9

Iron napisał/a:

Ridicouls Reality

ooo to jest bardzo dobra gra. Ma jednak dość poważne braki. Nawet nie wiadomo który level, jakaś punktacja czy coś ;)

Kuba - da się dorobić owe funkcjonalności?

10

Dla mnie najwieksza wada jest wklepywanie kodow poziomow, jakos to u mnie nie dziala, do tego ostatnio Select mi sie wywalil, doszedlem chyba do 11 levelu a ojciec grzebal cos przy pradzie i mi wylaczyl, nie mniej gra mnie porazila ;)