Witam wszystkich...
Po długiej przerwie w życiorysie - bez kontaktów, bez Atari, bez trackerów, bez sensu... :? zaczynam powoli wracać do świata żywych. ;)
PS. Może mi ktoś dać znać, jakie edytorki muzyczne teraz się używa?
Pozdrawiam
VLX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » witam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich...
Po długiej przerwie w życiorysie - bez kontaktów, bez Atari, bez trackerów, bez sensu... :? zaczynam powoli wracać do świata żywych. ;)
PS. Może mi ktoś dać znać, jakie edytorki muzyczne teraz się używa?
Pozdrawiam
VLX
VLX chlopie!
co robiles jak cie nie bylo?
z progsow do muzy nie nalezy zapomniac o RMT (zeby bylo smieszniej jest to soft dla PC) - link.
poza tym zajrzyj do bazy plikow na AA, gdzie powinienes znalezc neotrackera dla formatow mod i neo. teraz dopiero uslyszysz co potrafi covox.
Cześć :)
Co się ze mną działo? Ech, dłuugo by opowiadać... :D Powiem tylko, że przez ten czas zapomniałem obsługi CMC, MPT i FT2. :cry: Koszmar, Panowie, ale przynajmniej zwolniło się miejsce w RAM dla obsługi TMC i Renoise. Sciągnę to co mi podaliście i zobaczę z czym to się je. :) Covoxa niestety nie mam, więc na razie neotrackerem się nie pobawię, a szkoda. :(
Nie wiem, czy nie będę musiał zaopatrzyć się w nową maszynkę (chyba od razu z dodatkami), bo w wakacje przeprowadzam się do innego mieszkania i nie wiem jak to będzie z naszą dotychczasową Atarką. Jaku-b raczej mi jej nie odda, bo sam co jakiś czas korzysta. Muszę się zorientować w cenach, bo wprawdzie mam jeszcze 65XE, ale gołe toto, nawet bez zasilacza chyba i o ile pamiętam, to z klawiaturą coś nie tego.
PS. 1: Czy ktoś coś wie o MIDI IN dla Atarki?
PS. 2: Ma ktoś jakieś wieści o ZoltarX ?
VLX
jezeli chodzi o Atarke z dodatkami to moge pomóc ;] ale dopiero w wakacje (jezeli wczesniej wojsko mnie nie scignie ;) )
Czekerałt...oooooo! VLX zapomniany ziomal z Dialu...w końcu zawitałeś na aa po tych geograficznych wojażach...mam nadzieje ze sie niebawem stykniemy w Gdansku na browara tak jak niedawno planowalismy...i na sztabie widze Ciebie...a do tego mam do Ciebie interere..tzn ja i At0m...hehehehehe...ale to zapodam Ci sesemesa niebawem
No, do softu dodałbym jeszcze powstające TMC2 (wszystkiego dwa razy więcej, jak mówi - i robi - Jaskier).
Zasilacz być może mógłbym sprezentować - ale wydaje mi się, że mój siada więc nie jestem pewien... (może to atarka siada).
A NEO chyba działa już też na pokeyu, jak mi się wydaje...
A tak w ogóle to pozdrawiam...
VLX: kope lat... Zabieraj sie do roboty. Malo nam aktywnych atarowców ;)
VLX: widze ze net Ci znowu uwaliło bo 0 reakcji...mimo to sztabujem.
A może i Jaku-b'a na powrót namówisz???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » witam
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 60 zapytań