1

Dziękuję za party, znajomi mi mówili że bawiłem się dobrze!

2

Frasunek sikor i gzynio, bawilem sie wysmienicie, niezapomniane wspomnienia i beczka smiechu, warto bylo :)

3

szacun dla Sikora i Gzynia. Jeszcze raz dzięki

.

4

AS, to ja Ci to mówiłem :D
A ja bawiłem się świetnie i wiem to z pierwszej ręki :)

5

Bylo wypas :) Pozdrawiam kaprala draco ;) dzieki dla wszystkich oraz sikora, gzynia, mikera i wilsona w szczegolnosci ;) Do zo za rok :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

6

Dzienkuwa za party, było jak zwykle odjazdowo.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

7 Ostatnio edytowany przez gorgh (2014-09-14 18:10:38)

a tak w ogole to chcialem dodac ze kocham was ludzie :)

8

patrzcie no, po siedmiu latach nawet forum mnie pamięta :P....

Dzięki wszystkim: organizatorom, starym alkoholikom, nowym alkoholikom, niepijącym.... Miło było poczuć się jak kiedyś :)

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

9

Szacun Sikor za super zabawę. Podziękowania dla wszystkich atarowców i spectrumowców za super towarzystwo i żarliwe dyskusje :D

...and now a taste of things to come! łoczajcie w załącznik!

Ahoy!

Post's attachments

WAPNIAK 2014 group photo by sOnar.jpg 1.5 mb, liczba pobrań: 5 (od 2014-09-14) 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

10

A ja dziękuję za wsparcie finansowe - bez WASZEJ pomocy siedział bym sobie na dupie w domu, zresztą wraz z Krollem i YerzmYeYem.

Dzięki Sikor za inicjatywę, a z mojej strony mam nadzieję że coś tam pomogłem.

Do następnego raza ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

11

Czyli efekt synergii :) Dzięki, Pin, za bycie i za przywiezienie chłopaków z KRK.

12

Dzięki za party, które było super :)

Podziękowania też dla Strykera, Pablo i Voyagera za postawienie mojej A500 na nogi :)
Drugie podziękowania dla ekipy sztabującej, czyli draco, maziego, QTZ i Lewisa.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

13

Szacuneczek

ślamk!

14

Podziękowania dla organizatorów, było super!, do następnego razu

15

Dzieki za super impreze.

16

Szczecin już dojechał, po odwiedzeniu Łazienków, Wilanów i Ursynów, gdzie mogłem zapozować przy słynnym murku :)

Post's attachments

alternatywy4.JPG 84.73 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.

17

A w ZOO byl? :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

18 Ostatnio edytowany przez stryker (2014-09-15 21:02:43)

Dzieki wielkie dla Sikora i reszty org.!
Dzieki ludkom co wspomogli i kupili kilka par okularkow :)
Dzieki dla Lewisa za przywiezienie Dzaga
Dzieki dla Lotharka za sio2sd dla chlopakow z muzeum
Dzieki dla Candle'a za zlutowanie tasiemki do pofo lutownica do rynien , ciekawe na jaki czas starczy :)

ps1. szkoda tego Flakona Yerz'a
ps2. Pozdro dla ekipy Chrapaczy!!! nastepnym razem musze zaopatrzyc sie w stopery ... bom sie nie wyspal :)

"wszystko się kiedyś kończy......."

19

Co do falcona uszkodzony znaczek i ulamane zeberko :(

20

Falcona Yerzmyeya rozwalil Irata4. Nieniejszym skladam wniosek o ban na wszystkie zloty dla tego czlowieka. To jeden z paru incydentow, ktore sie wydarzyly na Wapniaku z jego udzialem. To samo sie dzialo na innych zlotach wczesniej, wiec nie jest to jednorazowy wybryk.

21 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2014-09-16 17:52:21)

Słyszę to już nie pierwszy raz, więc warto zastanowić się nad słowami Lewisa. Ja też nie chcę u siebie tego typu wybryków. A Falcona Yerzmyey'a mi po prostu szkoda. Może ktoś ma obudowę od Falcon'a? Naprawdę, skoro stał się już taki "syf", to warto byłoby załatwić tę sprawę w ten sposób.

UPDATE: Irata4, to właściwie do Ciebie powinny być skierowane te słowa. Jeśli nie załatwisz nowej obudowy dla Yerzmyeya to nie masz czego szukać na SV2k14. Sorry stary, ale pomyliłeś chyba "imprezy".

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

22

LewiS - za rękę nikt nikogo nie złapał .... widziałeś ?

23

I to jest problem - nikt nie złapał za rękę. Trudno oceniać po poszlakachj, ale źle się z tym czuję, że to się stało na party w Warszawie. A potrzebna by była górna część obudowy do Falcona ze znaczkiem Atari :/

Sikor umarł...

24

Nikt raczej nie widzial. Ale nawet: inne ekscesy tez dyskwalifikuja Irate z udzialu w party.

25 Ostatnio edytowany przez xxl (2014-09-16 19:21:14)

pasuje jak ulal ;-)

- Halo, Sylwek? Siema.
- Cześć.
- Mam do ciebie prośbę: nie przychodź do nas więcej!
- Dlaczego?!
- Po twojej ostatniej wizycie srebrne łyżeczki nam zginęły.
- Jak Boga kocham, ja ich nie ukradłem!
- Wiem. Znalazły się. Ale smród pozostał...

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.