Sorki, miałem na myśli 3k, 5k i 10k :)
Albo może 2k, 5k i 10k.
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Koperty na dyskietki 5.25"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sorki, miałem na myśli 3k, 5k i 10k :)
Albo może 2k, 5k i 10k.
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 74#p190274 - 2K masz, przy 10000 do około 0,50zł/szt można wynegocjować, może nawet ciut taniej. Ale tyle nie zamówię, chyba, że z wcześniejszą wpłatą.
Dobra, pewnie 1000 będzie zrobione, do odbioru na Wapniaku. Do wysyłki - przedpłata.
Brawo Sikor!!!
Dobra, pewnie 1000 będzie zrobione, do odbioru na Wapniaku. Do wysyłki - przedpłata.
Czy to koperty tylko dla uicr0Bee, czy w tym tysiącu jest moja setka?
jest i Twoja - uicr0Bee zamówił tylko 100. Póki co mam (to znaczy się - mam mieć w czwartek wieczorem) nadmiar.
Póki co mam (to znaczy się - mam mieć w czwartek wieczorem) nadmiar.
To super. To się jakoś umówimy w Centrum/okolicach na odbiór w przyszłym tygodniu?
Wpadnij w weekend na wapniaka ;) Jak nie zechcesz zostać - posiedisz 5 minut i nie zapłacisz wejściówki. W piątek będę po 16-tej pewnie jakoś. Adres: ogródki działkowe, ul. Jagiellońska 61a.
Wpadnij w weekend na wapniaka ;) Jak nie zechcesz zostać - posiedisz 5 minut i nie zapłacisz wejściówki. W piątek będę po 16-tej pewnie jakoś. Adres: ogródki działkowe, ul. Jagiellońska 61a.
Niestety w weekend haruję :-(. Wpadnę na działkę po 16. Odebrałbym też koperty dla Duddie'ego, OK?
O.K. Jak potwierdzi, że o.k,. Zapraszam :)
OK. Do zobaczenia w piątek :-).
cienko jest więc nie udzielałem się w temacie.
jak kiedyś będziecie robili jeszcze dodruk owych kopert dajcie znać.
mam 105 fabrycznie nowych 5.25 w pudle ale nie mają niestety opakowań
Dobra, sprawa wygląda tak:
- gepardowe nieodebrane, więc idą do puli.
Mam jeszcze na zbyciu:
400 sztuk zwykłych, kreda 130 gram, pakiet 100 sztuk 80zł;
500 sztuk klejonych do wewnątrz (rąbnęli się za pierwszym razem), użytkowe (sprawdzałem), pakiet 100 sztuk za 75zł (po kosztach właściwie).
Do całkowitych kosztów zamówienia należy doliczyć koszt wysyłki - 9,50zł (niezależnie od ilości). Mogę wystawić fakturę VAt (z wyjątkiem wysyłki), jak komuś potrzebna.
Czekam około tygodnia - jak nie zejdą tu, lecą na alledrogo. Po sprzedaży tej partii, jak się zbierze kolejny 1000 sztuk - możliwy dodruk (będzie taniej, bo wykrojnik już mamy), ale póki nie zwrócą się koszty (nie sprzedam tego, co zrobione) - dorobienie uważam za niemożliwe.
Wiosenna wyprz...
Zwykłe: 50zł/100 sztuk
Klejone do wewnątrz: 45zł/100 sztuk
Dorabiać nie zamierzam, i takk w sumie mam w plecy. Ogłoszenie ważne do niedzieli.
Zostało 300 lub 400 sztuk - 35zł za pakiet 100 sztuk, mieszany (zwykłe i wewnętrzne), oferta ważna do końca roku, potem allegro, potem śmietnik jak nie zejdą. Decyduje kolejność zgłoszeń. Do całkowitych kosztów należy doliczyć koszt wysyłki - 9,50zł niezależnie od ilości (na terytorium Polski).
Więcej kopert nie zamierzam dorabiać. Mam i tak od cholery w plecy - ale takie ryzyko zawodowe.
P.S.
Na sam towar mogę wystawić fakturę VAT, jak ktoś potrzebuje, na wysyłkę nie.
Zostało 300 lub 400 sztuk - 35zł za pakiet 100 sztuk, mieszany (zwykłe i wewnętrzne), oferta ważna do końca roku, potem allegro, potem śmietnik jak nie zejdą. Decyduje kolejność zgłoszeń. Do całkowitych kosztów należy doliczyć koszt wysyłki - 9,50zł niezależnie od ilości (na terytorium Polski).
Więcej kopert nie zamierzam dorabiać. Mam i tak od cholery w plecy - ale takie ryzyko zawodowe.
P.S.
Na sam towar mogę wystawić fakturę VAT, jak ktoś potrzebuje, na wysyłkę nie.
Ja tylko mogę powiedzieć że koperty Sikora są eleganckie i warto te parę złotych wydać, jeżeli kto ma dyskietki bez kopert albo w jakichś starych, zniszczonych. Szkoda żeby poszły na śmieci i żeby chłop na nich stracił, warto Kolegę wspomóc.
Biore 100 sztuk
Sikor. Wyslalem ci PMke
.
@sikor kasa poszła. adres na PM wsylałem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Koperty na dyskietki 5.25"
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 55 zapytań