A kto w morde da Iracie?
uwielbiam tekst powyższy :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » WAPNIAK - wątek dla PINa
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A kto w morde da Iracie?
uwielbiam tekst powyższy :D
jestem uziemiony do co najmniej pazdziernika, nie zostawie malzowiny z noworodkiem samej. no way :)
A dlaczego nie chcecie wpaść z noworodkiem? Niech skorupka nasiąka odpowiednim klimatem :)
ja dam 30 zł
Elc: a bedziesz na party?
ok - moi mili :) - celujemy w 390, bo jadę w piątek a nie w czwartek. Z czego widzę przy obecnych deklaracjach uzbierała się kwota w okolicy 400pln. Jest to ogólnie bardzo niekomfortowa dla mnie sytuacja, bo fundusze na party zbieram na forum publicznym i trochę źle się z tym czuję.
Reasumując - dziękuję za wsparcie, no i do zobaczenia w piątek ;)
@Sikor - ogarnij to jakoś, jeśli możesz.
@ALL
Z racji, że nie będę woził powietrza w aucie, to na dzień dobry (jeśli się uda, a powinno) zabiorę YerzmYeYa ;) Będzie weselej :D
@Pin: IMHO to taki "Kickstarter" dla prowadzącego/dźwiękowca - jak dla mnie tak powinno być (ale ja się nie znam więc się nie odzywam). I ja się dorzucam jak tylko Sikor poda numer konta.
:) - to Sikor musi podać, bo to nie moje konto ;)-
Jest tylko problem taki, że YerzmYeY idzie w piątek do pracy. Możemy przyjechać razem, ale około 20:00, lub przyjadę sam około 13:00. Wolałbym zabrać YerzmYeYa jednak.
o.k. Jutro lub w poniedziałek wysyłam numer konta deklarującym, którzy zgłosili chęć przelewu. Pin - przybywaj, weź ze sobą hooja, yerzmyeya hooja :P
Pin,
-Bierz Yerz-a..!
A teraz coś dla Pin-a:
https://www.youtube.com/watch?v=yb8Y3VUIoH8
dobra, wezmę wam też i Krolla ;). Właśnie siedzimy na spotkaniu organizacyjnym i sobie tutaj sączymy browary (z Biedronki) ;)
EDIT:
Teoretycznie dojedziemy szybko (na partyplace, lub na cmentarz). W poniedziałek odbieram flesza do ECU z Kadett'a - na razie max, co ze softu: 2.0 16v, 180km, 240nm, 1010kG na pusto ;) Czip za czteropak mocnego :D Trza tylko zrobić na druta przelotke z dip32 do dip28 ;)
Niezłe musi mieć ta biedronka browary, wiem gdzie kupię dla Ciebie na Wapniaka... :)
A co masz zrobionego skoro chcesz ugrać + 30ps w n/a.
Softem tego w c20xe nie zrobisz, max 5ps.
A pewnie jeszcze przez zwężkę w dolocie nawet nie ma serii ... :)
@As - zrobisz tym softem ;) - to nie jest Golf II. Zresztą mam w zasięgu GSI zmierzone na 170ps, więc będzie porównanie w realu (na kreske na ten przykład). 10km to można zrobić właśnie na starym golfie, .... zresztą - to wynalazek od magika z tej firmy co robię i wierz mi widziałem przeróżne cuda w które raczej wiary byś nie dał żadnej ;) Jest to gość ze starej giełdy komputerowej po Elbudem w Krakowie :D
Wszystkim, którzy prosili na forum o account number - wysłałem via PW. Reszta da Pinokiowi na miejscu :P
poszlo
update: zajrze w piatek, doslownie na chwile zeby sie przywitac :D
@lewis: skoro sie wyrywasz, to masz moje blogoslawienstwo na dawanie w morde ... :D
Nie chce wychodzic przed tlum... ;)
@Pin, potwierdzam wpłaty od: Mały_swd, Cedyń, marekp. Jak reszta nie da Ciała - lepiej niż w pracy :P
A mi to powiedziałeś abym przekazał kasę Pin-owi na party :P
-Bo zaraz będzie że reszta nie chce wpłacić :)
Nie, wpłacić mają tylko Ci, którzy deklarowali, że ich nie będzie. Stąd info, że mam nadzieję, że inni nie odwalą kichy :)
ja też, bo nie będzie za co wrócić i to już nie będzie zabawne, że tak powiem ;)
ja będę w piątek wieczorem, tak więc załatwimy wszystko na miejscu :-)
Ajcek, ty masz coś dla mnie, przez przypadek? >:->
he he, tak tym razem mam to :-)
NARKOTYKIIIIIIIIIIIIIIII! ;)
Hahha, OK. ;) Dzięki. ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » WAPNIAK - wątek dla PINa
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 65 zapytań