A kto w morde da Iracie?
uwielbiam tekst powyższy :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » WAPNIAK - wątek dla PINa
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A kto w morde da Iracie?
uwielbiam tekst powyższy :D
jestem uziemiony do co najmniej pazdziernika, nie zostawie malzowiny z noworodkiem samej. no way :)
A dlaczego nie chcecie wpaść z noworodkiem? Niech skorupka nasiąka odpowiednim klimatem :)
ja dam 30 zł
Elc: a bedziesz na party?
ok - moi mili :) - celujemy w 390, bo jadę w piątek a nie w czwartek. Z czego widzę przy obecnych deklaracjach uzbierała się kwota w okolicy 400pln. Jest to ogólnie bardzo niekomfortowa dla mnie sytuacja, bo fundusze na party zbieram na forum publicznym i trochę źle się z tym czuję.
Reasumując - dziękuję za wsparcie, no i do zobaczenia w piątek ;)
@Sikor - ogarnij to jakoś, jeśli możesz.
@ALL
Z racji, że nie będę woził powietrza w aucie, to na dzień dobry (jeśli się uda, a powinno) zabiorę YerzmYeYa ;) Będzie weselej :D
@Pin: IMHO to taki "Kickstarter" dla prowadzącego/dźwiękowca - jak dla mnie tak powinno być (ale ja się nie znam więc się nie odzywam). I ja się dorzucam jak tylko Sikor poda numer konta.
:) - to Sikor musi podać, bo to nie moje konto ;)-
Jest tylko problem taki, że YerzmYeY idzie w piątek do pracy. Możemy przyjechać razem, ale około 20:00, lub przyjadę sam około 13:00. Wolałbym zabrać YerzmYeYa jednak.
o.k. Jutro lub w poniedziałek wysyłam numer konta deklarującym, którzy zgłosili chęć przelewu. Pin - przybywaj, weź ze sobą hooja, yerzmyeya hooja :P
Pin,
-Bierz Yerz-a..!
A teraz coś dla Pin-a:
https://www.youtube.com/watch?v=yb8Y3VUIoH8
dobra, wezmę wam też i Krolla ;). Właśnie siedzimy na spotkaniu organizacyjnym i sobie tutaj sączymy browary (z Biedronki) ;)
EDIT:
Teoretycznie dojedziemy szybko (na partyplace, lub na cmentarz). W poniedziałek odbieram flesza do ECU z Kadett'a - na razie max, co ze softu: 2.0 16v, 180km, 240nm, 1010kG na pusto ;) Czip za czteropak mocnego :D Trza tylko zrobić na druta przelotke z dip32 do dip28 ;)
Niezłe musi mieć ta biedronka browary, wiem gdzie kupię dla Ciebie na Wapniaka... :)
A co masz zrobionego skoro chcesz ugrać + 30ps w n/a.
Softem tego w c20xe nie zrobisz, max 5ps.
A pewnie jeszcze przez zwężkę w dolocie nawet nie ma serii ... :)
@As - zrobisz tym softem ;) - to nie jest Golf II. Zresztą mam w zasięgu GSI zmierzone na 170ps, więc będzie porównanie w realu (na kreske na ten przykład). 10km to można zrobić właśnie na starym golfie, .... zresztą - to wynalazek od magika z tej firmy co robię i wierz mi widziałem przeróżne cuda w które raczej wiary byś nie dał żadnej ;) Jest to gość ze starej giełdy komputerowej po Elbudem w Krakowie :D
Wszystkim, którzy prosili na forum o account number - wysłałem via PW. Reszta da Pinokiowi na miejscu :P
poszlo
update: zajrze w piatek, doslownie na chwile zeby sie przywitac :D
@lewis: skoro sie wyrywasz, to masz moje blogoslawienstwo na dawanie w morde ... :D
Nie chce wychodzic przed tlum... ;)
@Pin, potwierdzam wpłaty od: Mały_swd, Cedyń, marekp. Jak reszta nie da Ciała - lepiej niż w pracy :P
A mi to powiedziałeś abym przekazał kasę Pin-owi na party :P
-Bo zaraz będzie że reszta nie chce wpłacić :)
Nie, wpłacić mają tylko Ci, którzy deklarowali, że ich nie będzie. Stąd info, że mam nadzieję, że inni nie odwalą kichy :)
ja też, bo nie będzie za co wrócić i to już nie będzie zabawne, że tak powiem ;)
ja będę w piątek wieczorem, tak więc załatwimy wszystko na miejscu :-)
Ajcek, ty masz coś dla mnie, przez przypadek? >:->
he he, tak tym razem mam to :-)
NARKOTYKIIIIIIIIIIIIIIII! ;)
Hahha, OK. ;) Dzięki. ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » WAPNIAK - wątek dla PINa
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 65 zapytań