Mam kilka rzeczy do odżółcenia, postanowiłem kupić perhydrol. Mam dwie opcje: techniczny lub analityczny. Ten drugi jest czystszy, ale dwa razy droższy. Co polecacie?
Pytanie dodatkowe: ile tego schodzi, powiedzmy na klawiaturę od 65XE?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Perhydrol
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam kilka rzeczy do odżółcenia, postanowiłem kupić perhydrol. Mam dwie opcje: techniczny lub analityczny. Ten drugi jest czystszy, ale dwa razy droższy. Co polecacie?
Pytanie dodatkowe: ile tego schodzi, powiedzmy na klawiaturę od 65XE?
Perhydrol to jakieś 30% utleniacza, ja bym się trochę bał :) Tym to już się poparzyć można...
Techniczny wez , nie ma tu znaczenia az tak wysoka klasa czystosci ze musi byc CZ.D.A.
Tylko rozciencz go tak to 50-60% i w rekawiczkach najlepiej bo potem ciezko schodzi ;P
Ze skora? ;)
szkoda pumeksu , szybko sie konczy ;P
...nie ma tu znaczenia az tak wysoka klasa czystosci ze musi byc CZ.D.A.
Byle tylko nie był B.D.W. ;)
Techniczny wez , nie ma tu znaczenia az tak wysoka klasa czystosci ze musi byc CZ.D.A.
W 100% się zgadzam. Jest nawet lepszy, bo stabilizowany i nie ma niebezpieczeństwa podczas przechowywania.
Tylko rozciencz go tak to 50-60% i w rekawiczkach najlepiej bo potem ciezko schodzi ;P
Ja osobiście nigdy nie rozcieńczałem. Szybciej działa. Oczywiście niezbędne są okulary ochronne, rękawiczki i bardzo duża ostrożność.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Perhydrol
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 59 zapytań