1 Ostatnio edytowany przez thePink (2014-08-03 21:59:16)

Cześć,

czy ktoś z Was zna jakieś sensowne miejsce w Licheniu, gdzie możemy przenocować (tzn. ja, żona i dzieci) za jakieś normalne pieniądze? Mam po drodze, a nie chcę jechać trasy morze-Kraków za jednym zamachem....

Sprawa dotyczy 10-11.08.2014

tP

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

2

Warto obejrzeć to gniazdo przepychu i malwersacji kasy naszego państwa z naszych podatków. Polecam!!!

3

Napisz do Vasca, on ma rodzinę w Licheniu, może być dobrze "lokalnie zorientowany".

4

I przy okazji zobaczyć (posłuchać) największego dzwonu w Polsce, który mój 3-letni syn uwielbia oglądać na YouTube. Tylko że ostatnio się boi bo mu się śnią dzwony po nocach. Sorki za OT.

5

pilat23 napisał/a:

Warto obejrzeć to gniazdo przepychu i malwersacji kasy naszego państwa z naszych podatków. Polecam!!!

Piękne miejsce i robi wrażenie. No i fajnie jest przeczytać, jak kogoś drażnią budowle sakralne :) Nie wiedziałem, że z moich podatków budowano bazylikę. Gdzie można o tym poczytać? Na blogu Palikota?

6 Ostatnio edytowany przez ravenax28 (2014-08-04 16:05:32)

Sorki za OT.

7

Czy z Twoich to nie wiem , może nie płacisz ale żyją z podatków Polaków.

http://www.money.pl/gospodarka/raporty/ … 36710.html

8

Ja też żyję z Twoich podatków (jeśli płacisz), bo jestem pracownikiem budżetówki. Na koniec: precz z bolszewią i antyklerykalizmem.

9

Merytoryczna wypowiedz brawo!!!

10

Twój wpis tez bardzo "w temacie". Kolega pyta o nocleg w Licheniu (nie wspomina nic o bazylice), a Ty jakąś propagandę siejesz. Brawo!!!

11

No cóż, widzę, że temat wywołał gorącą dyskusję :)

A nocleg już tam znalazłem, więc temat do zamknięcia.

pozdrawiam,

tP

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

12

A wystarczyło zadzwonić...

Pilat: masz jakieś potwierdzenie, że akurat to zbudowano z podatków?