Tak, to znaczy odpalam Jiffi i wypluwam z tymi ustawieniami co on ma standardowo, np. j64 albo coff
Wynik testu: więc tak
1. Nadal nie działa :(
2. no_s -> brak statku gracza, w okolicy napisu SCORE mruga sobie (pojawia się i znika z częstotliwością ok. 2 razy na sekundę) jakiś śmieć kilka poziomych kreseczek
3. no_s_c -> objaw jak przy wersji pierwotnej, tzn. nic nie miga, statek gracza jest, nic się nie dzieje
Na VJ obie wersje faktycznie działają. Przy czym na VJ widoczny jest ten efekt o którym mówiłem - brak połowy górnej linii.
Tu mi się skończyły pomysły - Tobie pewnie też ... Może ktoś inny niech przetestuje (może okaże się że mam walniętego Jaga albo coś jeszcze...). W każdym razie jakbyś miał kolejne wersje to podrzucaj - sprzęt mam rozłożony cały czas, więc nie ma problemu z testami.
Edit: zauważyłem ciekawą rzecz. Czasem statek gracza się pojawia, czasem nie. Jakby nie zdążył. Z reguły jest. To by sugerowało, że wiesza go coś na jakimś przerwaniu (które czasem zdąży się wykonać przed pojawieniem statku) a zresztą gdybam sobie, bo przecież nie wiem co i jak jest zrobione.
The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem