1

Jak w temacie, szukam funduszy.
1. Błękitne Nimfy, ed. kolekcjonerska - po 25zł
2. Sikor Soft CD - po 25zł
3. Błękitne nimfy wersja papierowa bez kostki - po 5zł
4. Błękitne Nimfy wersja papierowa z kostką - po 5,50zł
5, pocztówki, naklejki - będę miał, po 1zł. Tu się nie dopisujemy.
Wezmę chyba tylko zamówioną ilość, więc jak ktoś chętny - prosze się dopisywać do środy, max do czwartku rano.

Sikor umarł...

2

Sikor a masz jeszcze jakieś gry wydawane przez Sikor soft na dyskietkach 5 i 1/4 ??
Chętnie coś bym kupił z tej materii.

3

Nie mam, ale mogę mieć. Tylko nie w tej chwili - póki co mieszkam z bratem i mam ograniczone możliwości dostępu do sprzętu. Przypomnij się w sierpniu.

Sikor umarł...

4

Aha, jeszcze Atarynka numery 2-5, cena 7,50zł/szt

Sikor umarł...

5

Sikor: zamawiałem kiedyś u Ciebie  Tekblasta. Jest szansa na odebranie?

6

Jest, razem z Pro(c)em proponuję. Jedziesz na Głuchołazy?

Sikor umarł...

Sikor ,masz może mikser ,bo Pinokia nie będzie i muszę znależć.Co do akcji sprzedażowej ,weż trochę więcej.

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

8

Rysiu, epi wezmie mikser.

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

9

Zgadajcie się więc co macie i jakie kable / przejściówki będą potrzebne by wszystko sprawnie spiąć. Trza wziąć to pod uwagę bo Pineusza sakwa plugów/przejściówek/wtyczek... będzie tam także niedostępna.

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

10

Sikor: zamierzam jechac. Tam sie rozliczymy?

syscall, epi serdeczne dzięki. :)

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

12

Ryszard Mauersberg napisał/a:

Co do akcji sprzedażowej ,weż trochę więcej.

Co masz na myśli? Bo póki co praktycznie zerowy odzew?

Sikor umarł...

13

Co innego przez internet, co innego stacjonarnie. Jak czlowiek zobaczy na "straganie" to szybciej kupi =)

14

Nie chce mi się n-ty raz targać 800 km z dużym pudłem, aby na miejscu nic nie zeszło :P

Sikor umarł...

15

Sikor, a czapeczek już nie masz?

16

Czapeczek, kubeczków i otwieraczy póki co nie mam. Jak będzie duże zainteresowanie - czapeczki mogę rozważyć, ale muszę mieć zamówienie na minimum 30 sztuk, więc póki co nie robię.

Sikor umarł...

Sikor, jak będzie kasy zbywało to ufunduję nagrody w konkursach

18

Wezmę jedną albo dwie nimfy w takim razie. Nie chce mi się po próżnicy pudła targać.

Sikor umarł...

19

Z takim nastawieniem to ciezko zarobic.

20

@mazi: na każdym party mam i dupa. Po prostu stary się robię i zaczynam mieć wszystko w głębokim poważaniu. Pudło ma gabaryty, a samochód nie jest z gumy...

Sikor umarł...