Salut!
proponuję 1 sztab wyszkowski, posiedzenie "ludowego komisariatu obrony czci i honoru world karate championship z siedzibą w Wyszkowie". Wyszków znajduje się 50 km od Warszawy w stronę Białegostoku, do mojego miasta prowadzi droga szybkiego ruchu przez Marki tak więc dotarcie na miejsce nie zajmie więcej niż 40-50 minut. Sztab odbędzie się w okolicach basenu wyszkowskiego, na osiedlu Polonez w bloku nr 62/3 przy ulicy Geodetów. Mieszkanie 85 metrów kwadratowych, możliwość przenocowania ( 6 łóźek). Wyposażenie mieszkania to Atari z 320kb RAM, 1 dżojstik, SIO2SD i monitor CRT 27 cali. Zapraszam wszystkich chętnych do dopisywania się do wątku, telefonu nie mam , proszę pisać w różnych sprawach na gorgh (at) o2.pl,
pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia mam nadzieję!
Kamil "gorgh" Trzaska
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.