Jak donosi Power Soft na atariage: http://atariage.com/forums/topic/227187 … e-issue-2/ - numer drugi w wersji niemieckiej już gotowy. Ja zaczekam na angielski, ale mam propozycję dla ludzików z Wawy: zamówmy wspólnie, bo gro $$ to koszt przesyłki. Marcus wysłał Kazowi zbiorczo, więc pewnie i tu nie będzie problemu. A nie ma sensu przesyłać dalej pocztą w Polskę. Wpisujcie miasta, kto ma chęć:
Warszawa - 1 sztuka (Sikor), wersja angielska
- 1 sztuka jellonek
- 1 sztuka mazi
- 1 sztuka Gzynio
- 1 sztuka As
- 1 sztuka x-Adam-x
- 1 sztuka jury
Katowice: - 1 sztuka Rastan (na tamten rejon proponuję inną osobę, lecz w razie czego mogę wziąć do siebie i przesłać
pocztą polską po kosztach - i tak wyjdzie taniej niż z Niemeic)
??? - 1 sztuka, Jarkeczek
party - Vasco
Myślę, że wpisujemy się do 10-go lipca, potem poproszę o kontakt ze mną ludzików z Wawy - wybierzemy między sobą osobę, która dokona zakupu. Proponuję najpierw się rozliczyć (u mnie krucho z $$, ale na numer 2 wysupłam jeszcze).
================================================
edyta: dopisany jellonek, mazi i Katowice (Rastan), Gzynio i As, x-Adam-x, Jarkeczek, jury, Vasco
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje