26

Panie Boże, przecież to mnie kopnie

27

to oddasz!

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

28

zacnie się prezentuje ten zasilacz ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

29

Zenon/Dial napisał/a:

Panie Boże, przecież to mnie kopnie

Jeśli nie podłączysz do sieci to nie kopnie, a podłączać zdecydowanie odradzam.

30

Prezent dla teściowej? ;)

31

Ja pierdzielę. Niesamowite urządzenie. Tesla się w grobie przewraca z zazdrości.

Poslij to do radia - na bank pokażą na antenie...

Normalnie z takim designerskim zasilaczem to tylko startować w radioturnieju "Wymiona szatana" dla ortodoksyjnych sadomasochistów...

Yyyyy...

Rozumiem, że to na 380V? Kup jednak przejściówkę na mufę. Są dostępne w wysadztosam.pl

Te dwa blendery pewnie łagodzą doznania czachy wynikające z "high peaków" w lokalnej bateryjnej sieci energetycznej zapewniając Ci płynność sieciowego prostokąta, konwertowanego w układ piły... przy użyciu siły.

Zapomniał jednak o dwóch przeciwsobnych przesuwnikach fazowych inwertujących drgania pasożytnicze w obwodzie rezonansowym generatora samodławnego na diodzie tunelowej i mosfetach germanowych.

Bez tego niestety wystąpią stany logiczne wysokiej dwójki i stos harmonicznych - zatykających bufor kluczy na 4053 co doprowadzi do całkowitego zniszczenia bezpieczników topikowych w obwodach dyskryminacji lokalnej stacji transformatorowej co może wywołać zmasowane ataki polskich wojsk balonowych na lokalną elektrownię...

...a tak w ogóle to gratuluję pomysłowości. w zoologicznym to na bank sprzedasz. można tym przecież niskimi kosztami dom chomikowi ogrzać w zimę...

...dzięki za miły poranek bezrobotny - śmiałem się chyba z minutę...

Boot error...
System halted...

Pozdrawiam wszystkich ;)

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

32

Bardzo ciekawy design.

Trochę tylko te luty psują jakby zamierzenie artystyczne.

Czy myślałeś może o jakimś ładnym okręceniu końcówek drutami zamiast lutów?

33

hehe troche to produkt 3doodlera przypomina lol https://www.kickstarter.com/projects/13 … nting-pen/

34

Bezrobotny powinien przerzucic sie na branze dla audiofilow :) Przy odpowiedniej narracji moglby sprzedac ten swoj zasilacz jako kondycjoner dzwieku dajacy harmoniczna przestrzen :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

35

stanę się nudny, ale muszę zadać nurtujące mnie pytanie.Jak to jest że bezrobotny robi swoje ukadziki, oprogramowuje je, a potem walnie takie coś jak ten zasilacz. Trolling ?

36

to proste, równam do candla...

37

świeczka vs ogarek? :P

MSPANC

I Ty zostaniesz big endianem...

38

bezrobotny napisał/a:

to proste, równam do candla...

W taki sposób nigdy nie uzyskasz szacunku.

39

Nie mów, że istnieje jakikolwiek sposób...

40

sOnar, a mnie Twój post poprawił humor, aż parsknąłem :)

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

41

uicr0Bee. po to powstał, by było wesoło ;)

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

42

eee tam, nie znacie się, bezrobotny za 50 lat sprzeda na ebay jako prototyp jednego z urządzeń, wtedy, gdy Bezrobotny Co.Ltd. będzie notowane na FTSE, NASDAQ, Nikkei, DAX i GPW i będzie wyprzedzać Apple. :)
Za uzyskaną kwotę z licytacji kupi garaż pełen Ferrari.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...