Ja pierdzielę. Niesamowite urządzenie. Tesla się w grobie przewraca z zazdrości.
Poslij to do radia - na bank pokażą na antenie...
Normalnie z takim designerskim zasilaczem to tylko startować w radioturnieju "Wymiona szatana" dla ortodoksyjnych sadomasochistów...
Yyyyy...
Rozumiem, że to na 380V? Kup jednak przejściówkę na mufę. Są dostępne w wysadztosam.pl
Te dwa blendery pewnie łagodzą doznania czachy wynikające z "high peaków" w lokalnej bateryjnej sieci energetycznej zapewniając Ci płynność sieciowego prostokąta, konwertowanego w układ piły... przy użyciu siły.
Zapomniał jednak o dwóch przeciwsobnych przesuwnikach fazowych inwertujących drgania pasożytnicze w obwodzie rezonansowym generatora samodławnego na diodzie tunelowej i mosfetach germanowych.
Bez tego niestety wystąpią stany logiczne wysokiej dwójki i stos harmonicznych - zatykających bufor kluczy na 4053 co doprowadzi do całkowitego zniszczenia bezpieczników topikowych w obwodach dyskryminacji lokalnej stacji transformatorowej co może wywołać zmasowane ataki polskich wojsk balonowych na lokalną elektrownię...
...a tak w ogóle to gratuluję pomysłowości. w zoologicznym to na bank sprzedasz. można tym przecież niskimi kosztami dom chomikowi ogrzać w zimę...
...dzięki za miły poranek bezrobotny - śmiałem się chyba z minutę...
Boot error...
System halted...
Pozdrawiam wszystkich ;)
[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]