hej. tak sobie pisze bo zaczynam się zastanawiać, co się dzieje z poziomem kultury osobistej u ludzi...
pisze do mnie Pan z "KANADY" (LP), lotharek odpowiada (LO):
cytuje cale maile :
LP:
Jaki jest najlepszy emulator flopa do Atari St?
LO:
witam,
co klient to inna opinia...nie podpowiem bo bedzie na mnie :-)
Pozdrawiam....
LP:
Ją nie mam żadnej opini I potrzebuje albo trochę informacji lub tez podpowiedzi
LO:
odpowiem politycznie poprawnie - kazdy dziala
pozdrawiam (..)
LP:
To jakie są różnice pomiędzy nimi poza cena
LO:
W zasadzie fukcjonalne (obecnosc lcd i przyciskow do wyboru dyskietki)
bazowa wersja to slim : http://www.youtube.com/watch?feature=pl … Hx14xLwY78
sd c - ma juz lcd i knefle
sd f - wersja uprzemyslowiona - fajna, ale do st za duza.
usb - tylko do oczytu ale to takie sio2pc jak dla malucha. (8bit)
LP:
Ją mam zamiar przerobić obudowę od sf354 I myślałem o versji F w białym wykonczeniu
LP:
Czy wersjia "sd f" jest standartowa wymiarami floppy drive? Ile kosztuje przesylka dwoch uziadzien do Kanady i do polski?
LO:
Witam
Przede wszystkim Przepraszam CIe za to co napisze i wybacz, ale odpowiem Ci szczerze - bo zaczyna mnie bolec ta konwersacja :
- od pierwszego maila ani razu nie użyles witaj, czesc, cokolwiek ...
- mieszkasz w Kanadzie - czyli znasz angielski - a zadajesz pytania jakbys nawet nie poswiecil minuty na przeczytanie mojej www,
- to samo dotyczy REGULATIONS.
Wybacz, ale kulturalnie proszę Cie, szukaj alternatywy do HXC. Przepraszam Cie ale nie mam ochoty ci "lizac dupy" zebys kupil
koniec cytowania... resztey nie bede przytaczal, bo dostalem w sumie wiązanką gróźb...
czy tez macie wrazenie, ze zaczyna sie robic "niefajnie" ? chyba istnieje cos takiego jak netykieta oraz podstawowe zasady kultury osobistej ? czy tez sie z tym spotykacie ? ide zapalic, bo mnie to ruszylo...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey