1

Przyznać sie kto siedzi i knuje zamiast oglądac mecz ? ;-)

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

2

Ja. Nie oglądam odkąd nasi zaczęli kopać się po kostkach, żenuła. Czyli od dawna ;)-

Kontakt: pin@usdk.pl

3 Ostatnio edytowany przez macgyver (2014-07-04 23:40:47)

Mnie do "mundialu" nie ciągnie - nie oglądałem ani jednego meczu, za to w czasie trwania "mundialu" odpaliłem w końcu swoje Atari 65XE, rozplanowałem plan działań odnośnie rozszerzeń i zamówiłem części - to chyba bardziej pożyteczne działania, niż oglądanie "mundialu"? :D

4

A jest jakiś mundial? Jak włączyłem TV to leciał western... a nie... to z kasety ;)

5

No to nie jest ze mną jeszcze tak źle jak myślałem :)

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

6

Bluki napisał/a:

A jest jakiś mundial? Jak włączyłem TV to leciał western... a nie... to z kasety ;)

Szczęściarz, ma sprawny magnetovid ;) Mój w serwisie od ponad roku, ale będę musiał kupić inny - niestety mechanizm do Funai nie dod dostania, a szkoda, bo mam do niego sentyment...

Sikor umarł...

jak magnetowid to tylko atari !!!

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

8 Ostatnio edytowany przez syscall (2014-07-05 11:08:53)

Moja sytuacja wyglada tak:
http://bi.gazeta.pl/im/e5/48/f6/z16140517Q.jpg

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

9

Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale nie obejrzałem jeszcze ani jednego meczu z tego mundialu :)

10

Zboczency...

11

wolę już coś zakodować na atari... swoją drogą żaden inny sport nie ma takich kibiców ( a raczej pseudo- ) jak piłka nożna, to o czymś świadczy.

12

Ja obejrzałem jeden mecz - od drugiej połowy. Więcej grzechów nie pamiętam... xD

Piłka nożna mnie kręci jak ping-pong szachistę...

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

13

sOnar napisał/a:

Piłka nożna mnie kręci jak ping-pong szachistę...

W sumie można zakodować PONGA na szachownicy, a ilość punktów uzależnić od pola odbicia na tejże...

Sikor umarł...

14

A ja oglądam, czasem jednym okiem. Tak rekreacyjnie... nasi w sumie żadnego jak dotąd meczu na obecnym Mundialu nie przegrali i nie zanosi się na to, póki co przynajmniej. :)

I Ty zostaniesz big endianem...

15

miker: szkoda, że na forum nie ma buttona "Lubię to!", bym kliknął przy Twoim poście ;)

16

Sikor napisał/a:

Szczęściarz, ma sprawny magnetovid ;) Mój w serwisie od ponad roku, ale będę musiał kupić inny - niestety mechanizm do Funai nie dod dostania, a szkoda, bo mam do niego sentyment...

Scesz wideło sprawne po koszcie wysyłki ? :)

Było miło :) Do widzenia.

ktos mi mowil , ze ponoc tylko gaye nie lubia football ( true ??? ) ;)

18

e tam odwrotnie - to właśnie gaye to się spotykają w grupach i po meczu myślą wyłącznie o swoich doopach :lol:

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

19

artik-wroc napisał/a:

Scesz wideło sprawne po koszcie wysyłki ?

Poproszę - mam deko kaset do zgrania... Jakby co = pw. ale jutro na spokojnie, bo w Wawie teraz koło 30 stopni i się rozpuszczam... :/

Sikor umarł...

20 Ostatnio edytowany przez macgyver (2014-07-06 09:13:53)

Przełamałem się, zainteresowałem się tematyką "mundialu":

PunBB bbcode hybryda

Według źródła (Comedy Central), Neybery chyba kiedyś grał Alfa.

no i widac ze nie jestes w temacie ;) ribery nie byl powolany na mundial

22

Tym bardziej podkreśla to mój stopień zainteresowania mundialem ;)