Przyznać sie kto siedzi i knuje zamiast oglądac mecz ? ;-)
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Zboczeńcy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przyznać sie kto siedzi i knuje zamiast oglądac mecz ? ;-)
Ja. Nie oglądam odkąd nasi zaczęli kopać się po kostkach, żenuła. Czyli od dawna ;)-
Mnie do "mundialu" nie ciągnie - nie oglądałem ani jednego meczu, za to w czasie trwania "mundialu" odpaliłem w końcu swoje Atari 65XE, rozplanowałem plan działań odnośnie rozszerzeń i zamówiłem części - to chyba bardziej pożyteczne działania, niż oglądanie "mundialu"? :D
A jest jakiś mundial? Jak włączyłem TV to leciał western... a nie... to z kasety ;)
No to nie jest ze mną jeszcze tak źle jak myślałem :)
A jest jakiś mundial? Jak włączyłem TV to leciał western... a nie... to z kasety ;)
Szczęściarz, ma sprawny magnetovid ;) Mój w serwisie od ponad roku, ale będę musiał kupić inny - niestety mechanizm do Funai nie dod dostania, a szkoda, bo mam do niego sentyment...
jak magnetowid to tylko atari !!!
Moja sytuacja wyglada tak:
Nie wiem czy jest się czym chwalić, ale nie obejrzałem jeszcze ani jednego meczu z tego mundialu :)
wolę już coś zakodować na atari... swoją drogą żaden inny sport nie ma takich kibiców ( a raczej pseudo- ) jak piłka nożna, to o czymś świadczy.
Ja obejrzałem jeden mecz - od drugiej połowy. Więcej grzechów nie pamiętam... xD
Piłka nożna mnie kręci jak ping-pong szachistę...
Piłka nożna mnie kręci jak ping-pong szachistę...
W sumie można zakodować PONGA na szachownicy, a ilość punktów uzależnić od pola odbicia na tejże...
A ja oglądam, czasem jednym okiem. Tak rekreacyjnie... nasi w sumie żadnego jak dotąd meczu na obecnym Mundialu nie przegrali i nie zanosi się na to, póki co przynajmniej. :)
miker: szkoda, że na forum nie ma buttona "Lubię to!", bym kliknął przy Twoim poście ;)
Szczęściarz, ma sprawny magnetovid ;) Mój w serwisie od ponad roku, ale będę musiał kupić inny - niestety mechanizm do Funai nie dod dostania, a szkoda, bo mam do niego sentyment...
Scesz wideło sprawne po koszcie wysyłki ? :)
ktos mi mowil , ze ponoc tylko gaye nie lubia football ( true ??? ) ;)
e tam odwrotnie - to właśnie gaye to się spotykają w grupach i po meczu myślą wyłącznie o swoich doopach :lol:
Scesz wideło sprawne po koszcie wysyłki ?
Poproszę - mam deko kaset do zgrania... Jakby co = pw. ale jutro na spokojnie, bo w Wawie teraz koło 30 stopni i się rozpuszczam... :/
Przełamałem się, zainteresowałem się tematyką "mundialu":
Według źródła (Comedy Central), Neybery chyba kiedyś grał Alfa.
no i widac ze nie jestes w temacie ;) ribery nie byl powolany na mundial
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Zboczeńcy
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 72 zapytań