1 Ostatnio edytowany przez jer (2014-07-04 05:53:43)

Sprzedam Atari 600XL 16k, sprawny, z zasilaczem i przewodem antenowym. 150zł + przesyłka.
Możliwość odbioru osobistego w Warszawie na Staniewickiej 10:00 - 14:00.

2

ladne ? jak toa to biore

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

3

Jak Lotharek nie wezmie to ja biore (spoznilem sie o sekundy)

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

4

Lotharek ;) - ale jak to będzie małe i czarne? :D

Kontakt: pin@usdk.pl

5 Ostatnio edytowany przez jer (2014-07-04 09:50:36)

Lothar, chcesz zdjęcia, to jutro podeślę. Ale nie jest poszarpana, jest ładna. Mamd wie, więc jednej się pozbywam.
A jak jest więcej chętnych - niech się dogadają.
Albo licytują :D

6

600xl? czemu nie. poprosze.

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

7

Jer, jak mowisz ze jest ladna , to Ci wierze. priv, please.

ps. jak masz inne, to tez biore ;-)

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro

8 Ostatnio edytowany przez JLS (2014-07-04 20:46:35)

Kupiłem kiedyś w pudełku Atari 600XL,
zasilacz nie byl oryginalny, miałem fotkę box-a i  samego komputera, a zasilacz niestety nie byl od tego modelu.
Poszukuje więc taki zasilacz, chętnie sie wymienię, za dopłatą.
Oryginalny powinien wyglądać tak jak ten: http://mcurrent.name/powersupplies/6198 … ck-top.jpg  ten to od wersji NTSC, a  PAL ma czarny kolor. Oba kabelki  z obudowy wychodzą z jednej strony dla obu wersji.

9

To jak jest ta licytacja?

30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!

10

nie

11

Nie było mnie przez weekend. Towar sprzedany, beneficjentem lotharek :)

12 Ostatnio edytowany przez lotharek (2014-07-06 22:59:08)

ja yhm...a  kaj mejla skontym ?

13 Ostatnio edytowany przez jer (2014-07-07 10:46:57)

Zara, niech sie baterie naładujo po łykendzie ;)
Wróca ze szichta, to zrobia.

14

haaallllloooooo ???

15

haaallllloooooo ???