Update:
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Konsole » Skunkboard - Lista chętnych.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Update:
Kiedy wysyłka planowana? Pliz :)
Dzisiaj zmontowane ale bez flashy skunki dotarły :)
SV2k14 ???
Jak będzie wyglądał zakup droga wysyłkową?
Jak nie urok to sraczka ...
Padł mi Jaguar, BJL wydaje się działać prawidłowo ale każdy cart pokazuje czerwony ekran (czerwona gorączka).
Złącze karta czyste i sprawne, wszystko sprawdzone i wyczyszczone 10 razy ... brak efektu ;( tylko czerwony ekran.
Bez sprawnego Jaguara nie jestem w stanie skończyć produkcji... Jak nie uruchomię go dzisiaj to dopiero po wakacjach w sierpniu będę w stanie dalej ruszyć z produkcją.
Ja wiem, że przy RSOD pierwszym podejrzanym są styki pomiędzy konsolą i cartridgem, ale może dla świętego spokoju sprawdź czy np. gniazdo się w płycie nie poluzowało - jakieś uszkodzone luty etc. To niedobra wiadomość, ale trzymam kciuki i nie przeszkadzam - walcz :)
Naprawione!
Q... gorzej niż lamer ... przy okazji wpadłem na pomysł żeby poprawić wizualnie motaż BJL'a ... i przylutowałem kabelek w złe miejsce ...
Cieszę się bo mój BJL jeszcze ze mną rozmawiać nie chce. Tzn mruga coś tam , czyli niby działa, ekran wszystko ładnie startuje, ale chyba LPT mam jednak uwalony. Trzeba będzie jakiś P166/200 kupić w zastępstwie za czapkę gruszek
Kryzys opanowany.
Pierwsze skunki już testy przechodzą :)
Willy, a ja widziałem że Wieczór już ma Skunk'a !! ja też chce !! gdzie wpłacić ? ;))
Właśnie ;)
podłączam się do pytań!!!
Willy jest aktualnie na Mazurach, wiec moze byc problem z połaczeniem :)) Płytki i pudełka dostał w ostatniej chwli przed wyjazdem, jeszcze ten Jag mu padł wiec nie zdazył wszystkich przeflashowac. Ja byłem po prostu bardzo upierdliwy... ;) Wiec dostałem jako release tester ;) Na otarcie łez unboxing :) Przyznacie, ze pełny profesjonalizm produkcji.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Wybaczcie ale wyjechałem na wakacje - bez netu bez telefonu :-D
W Głuchołazach będę miał kilka sztuk.
Więcej będzie dopiero w sierpniu wrześniu.
Mam i ja. Wykonanie profeska, szacun.
Jak tam produkcja? Sorki za niecierpliwosc, ale chcialbym gierke dokonczyc a bez sprzetu ani rusz ;)
A tak przy okazji : 15-16 listopada odbedzie sie Atari Jaguar Europe Festival ( www.jagfest.org/euro )
Jak tam produkcja? Sorki za niecierpliwosc, ale chcialbym gierke dokonczyc a bez sprzetu ani rusz ;)
A tak przy okazji : 15-16 listopada odbedzie sie Atari Jaguar Europe Festival ( www.jagfest.org/euro )
Juuużżż.... widać koniec.
Można jeszcze zamówic szt.?
Jak zapewne niektórzy się już zorientowali od kilku dni na AA jest informacja o wysyłce i płatności. Chciałem odrazu tutaj też zamieścić ale zanim zdażyłem napisać zostałem zasypany płatnościami ...
Do rzeczy.
Będzie możliwośc odbioru i płatności na SV. Proszę tylko mi napisać kto i ile sztuk. Cena oczywiście będzie promocyjna (najwyższa liczba 8 bitowa, której zapis dziesiętny zawiera cyfrę 0) i raczej nie będę miał za wiele nadmiarowych egzemplarzy.
Albo wysyłka nieibawem:
Cena standard: 315PLN
Cena specjalna 275PLN dla osób które zadeklarowały chęć kupna przed produkcją ( http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 23#p184223 )
Wysyłka na terenie .pl kurier - 18PLN (wysyłka raz w tygodniu ze względu na wielką ilość wysyłek które teraz mam)
Płatność przelew lub PayPal jako gift, albo proszę dodać 4% na pokrycie kosztów.
Dane do płatności podam na PW.
Smacznego.
Ja poproszę na SV - sztuk 1.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » Skunkboard - Lista chętnych.
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 60 zapytań