bardziej mi chodziło o to, że odkąd pamiętam tj. statystycznie licząc w setkach egzemplarzy PC najbardziej podatne na usterki (obok HDD) były właśnie moduły pamięci, zresztą dzieje się tak do chwili obecnej tak więc przy tak niszowym temacie jak ctx6x im bardziej modułowa i prosta konstrukcja tym lepiej.. kto to będzie potem naprawiał ? (przykład szanownego R. Czuby, który jak wiadomo ledwo się wyrabia w terminach o ile w oglóle) a usterki na pewno są nieuniknione choćbym nie wiem jakim był optymistą, myślę, że pozostanie przy czystym 100% zgodnym klonie CT6x jest najwłaściwsze, w dodatku Ci co już mają w świecie też sobie sprawią w zapasie(większa sprzedaż) a tak powstanie coś nowego co realnie sprzeda się w ilu sztukach ? 20-40 max.. mogę się mylić, ponieważ nie jestem do konca w temacie jakkolwiek to tylko moje skromne zdanie. dodatkowo zmiana konstrukcji (inne procki itp itd.) może pociągnąć za sobą modyfikacje sterowników i oprogramowania (które już jest) i kto to będzie robił ? oczywiste, że super jakby powstał zupełnie nowy akcelerator ale jak znam życie to w 80% wyobraźnia wychodzi daleko poza możliwości realizacji... chyba że naprawde zajmie się tym kilka osob, tyle, że jak to zwykle bywa ..chętnych zawsze dużo tylko robić nie ma komu :)
Atari Falcon 030+Centram14MB,CT63+128 MB,CTPCI,SuperVidel,Super Nova+ATI Mach64,Eclipse+ATI Rage IIC PCI,NetUSB,Steinberg SPDIF+Time-Lock,C-Lab Notator