czy Ktoś tu ma tą stację? może mi Ktoś opisać jak działa ta stacja?
chodzi o to kiedy zapala, a kiedy gasi diodę i zaczyna i przestaje kręcić silnikiem...
świętym krowom z góry dziękuję...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SN-360 reakcje
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy Ktoś tu ma tą stację? może mi Ktoś opisać jak działa ta stacja?
chodzi o to kiedy zapala, a kiedy gasi diodę i zaczyna i przestaje kręcić silnikiem...
świętym krowom z góry dziękuję...
Pytając w ten sposób nic nie osiągniesz. Ostrzegam.
może mi Ktoś opisać jak działa ta stacja?
Podłączasz pod Atari poprzez gniazdo SIO, podłączasz zasilanie, włączasz stację, wkładasz dyskietkę bootowalną, zamykasz kluczyk, włączasz komputer (w razie potrzeby z wciśniętym klawiszem OPTION) i działa.
Zenon Kolego, ja do Ciebie
wpadła mi w ręce SN360... objaw jest taki, że po włączeniu cały czas kręci silnikiem, ale po włożeniu dyskietki do stacji przestaje... jest to naprawialne?
Zepsuta. Kupuje za 50zl.
Przebijam. Daję 40zł.
za tyle to możecie pocałować w tyłek kierownika...
Było pytanie.... jest odpowiedź,,,,, tak, jest to naprawialne. Nie jest sztuką naprawić, to każdy potrafi. Sztuką jest znaleźć usterkę.
Widać wkłada dyskietkę w tryby czy co się tam kręci ;)
Zamiast sie cieszyc , ze bezrobotny zadaje sensowne pytania to robicie sobie zarty, pozwolcie innym mu doradzic, moze bezrobotny skupi sie i znajdzie przyczyne
Widzisz Grochu, ja bym mu powiedzial co to jest bo znam ta stacje na wylot. Nawet teraz w ciemno na 90% wiem ocb. Ale nie ciesze sie, jak sugerujesz, gdyz bezrobotny wielokrotnie wystawil moja dobra wole na probe :) wiec teraz moze liczyc tylko na zarty.
Ja uważam, że każdy jest reformowalny. Dlatego może niech bezrobotny powstrzyma się od "krowich" komentarzy (na urlop sobie zasłużył i dobrze o tym wie), a ja bym proponował w końcu wygenerować sensowną odpowiedź, może innym też się przyda. Daj mu szansę - niech będzie, że ostatnią ;)
Dać mu szansę !
Sugerujesz, że papież założył tylko górę? ;P
Ja uważam, że każdy jest reformowalny.
Tu akurat to bym nie byl taki pewien ;)
a ja bym proponował w końcu wygenerować sensowną odpowiedź, może innym też się przyda. Daj mu szansę - niech będzie, że ostatnią ;)
To generuj - ja cierpliwosc stracilem ze 2 lata temu....
no to cóż, europejskim pozdrowieniem - to s...
Gdybyście chcieli pomóc koledze, to będzie mógł odpowiedzieć dopiero za 2 tygodnie.
A nie, jednak nie każdy, no cóż :)
A widzisz ;)
kurde nikt nie wie?
P.S. po dwutygodniowym zastanowieniu za tyle mogę wam sprzedać zasilacz do sn-ki, radzę brać bo to prawdziwa okazja:
err a co ty tam stabilizujesz ? 5V na 5V ? lol
Co to q...
Jak takim czyms (bo zasilaczem tego nie da sie nazwac) zasilasz COKOLWIEK innego niz zarowka to sie nie dziwie ze nie dziala ...
Bezrobotny jest prze Mistrzem!
Jak to co zasilacz!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SN-360 reakcje
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 67 zapytań