Ale Amigę też wezmę.
...przyda się na chłodne noce ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYL PARTY!!!1111
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale Amigę też wezmę.
...przyda się na chłodne noce ;)
25% ale bede apelowal :)
49%
Doszło potencjalnie dwóch uczestników ;) - aktualizacja ;)
Kiero - dajesz?
39,9% - w sobotę do 15-tej pracuję.
tez w sobotę pracuję niestety, ale damy radę.
wrzuć przed łikendem taki piec do auta, to zdążysz w 30 minut, albo anielski orszak ;)
.. :)- dolot z rury od rynny. Prosto od hydraulika. Działa a nawet zapierdala ;) To ten sam bolid, co po zakupie byłem w Radomiu a tak ze 8 lat temu nazad ;)
Das is Opel Kadett. 24 Jahre alt ;) Bez eko pier***lenia, nie ma litości :D Motronic 2.8, krótka F16, 110kW/1010kG :) - silnik 22 lata, bez większych oznak zużycia - daje rady, ale następny krok, to raczej LET ;)
C20xe pisze z telefonu wiec aż tak nie widzę? Głowica cossi?
Stożek odgrodź przecież on żre ciepłe powietrze....
KS700 - więc niewiele poniżej. Niemniej jednak na zimno zero pałowania ;)-
Ze stożkiem, to wiem, ale muszę wcześniej do końca ogarnąć kablury itd.
AS - to XE, to na testach wydmuchnęło na dzień dobry po 15 bar na garnek na zimno ;)
AS - zaszalałem, wrzuciłem magiel i wspomę całą. Co za ulga (przy 195/50/15) ;)
Niewiele się różni, zresztą jak słychać komponenty te same! :D XE to był zawsze porządny sprzęt!
F16? Pin! - ukradłeś armii silnik od samolotu? A pomyślałeś o offsecie?
O to to.
Aha - i niech Sonar przyjedzie też.
Sonar, jeśli się ruszysz, to obiecuję, że na całą pytę będziemy napi*/dalali muzyką z "Turrican 1", "Turrican 2" i "Jim Power" z Atari ST. :)PS: A może i Zdzisławę Sośnicką się przeleci.
Haaaaaaahahahahah.
Yyyy, chyba jednak nie dam rady - choć propozycja nie do odrzucenia. Sorry Yerzu - lajf is brutal end kopas po portfelas i tajmas :(
F16? Pin! - ukradłeś armii silnik od samolotu?
... no właśnie jest problem, bo skrzynia jest krótka i do odcinki dochodzi przy 210 ... ;)
O borze, to za końcem świata.
32 %.
Prace trwają ;)-
Wstępna przymiarka i budowa namiotu na Gryll_PARTY miała miejsce dziś ;). Jest przestrzeń, zmieści się nawet xBios ;)
Zastanawiamy się też, jaka aura pogodowa będzie nam towarzyszyć. Jeśli będzie ciepło, to nie ma problemu. Jeśli nie będzie, to poważnie zastanawiamy się nad butlą LPG + reduktor z grzejnikiem na gaz. Wówczas można będzie zapewnić normalną temperaturę wewnątrz.
Pytanie pomocnicze - ma ktoś z Was coś takiego? - pytam, bo w innym przypadku będzie trzeba to kupić. (to oczywiście nasz problem jest).
ekhm, tak nieśmiało zauważę, że łatwopalna podłoga w namiocie na grilla to nie jest dobry pomysł... Tym bardziej, jak zamierzacie wstawiać butlę ;) Chyba, że stawiacie BUTLE %%%% :P
Damy radę, Sikor - nie takie rzeczy ze szwagrem po pijaku ;)
Poza tym - w okolicy - malownicze widoki. Oto Chaszcze ;) (YerzmYeY, coś dla Ciebie!!11)
W okolicy rosną też ciekawe rośliny. Pablo prawi, że to marycha jest :):
Obiekt jest pilnie strzeżony. A przynajmniej ten obok
Stróż, to ostry stwór :)
Oto stróż, rasy ostrej:
... a w razie draki, w niedzielę zawsze można zrobić pranie ;)
:) - jacyś chętni jeszcze?? ;)
Sikor:
eeee, spoko. To będzie zależało jedynie od tego, jak szybko kto potrafi spier/dalać przed eksplozją. Znając nas - oraz żony niektórych atarowców - myślę, że zdolność szybkiej ku/rwa ucieczki - nie będzie tu żadnym problemem.
Pinokio:
> Poza tym - w okolicy - malownicze widoki. Oto Chaszcze wink (YerzmYeY, coś dla Ciebie!!11)
-------------------
Niiiiiiiieeeeeeee, to zdjęcie zawiera elementy współczesnej cywilizacji. :) Od takich ja STRONIĘ. ;)
> Obiekt jest pilnie strzeżony. A przynajmniej ten obok
--------------------
Oooo, "tylko za zgoda kierownika". To o mnie - to słowo mam nawet w oficjalnych papierach (!!), więc nie ma problemu!
> Oto stróż, rasy ostrej:
----------------
No proszę - śliczne bydlę. ;)
Jeśli ktoś zamierza przyjechać z namiotem - to proszę o info na priv (czasu mało a pole namiotowe trzeba przygotować jak coś, więc tel.: 795-841-990). Dla partyzantów, hardcore'owców (czyli opcja jak dla mnie) karimata i śpiwór a namiot już czeka ;)
...Oto stróż, rasy ostrej...
Wygląda dość poczciwie.
Jeśli nie będzie problemów technicznych, to na partyplace ... eghm ... GrYl place będzie RealTime TXT na Atari STe + INTERNET na Lotharkowym ethernecie. RealTime będzie prowadzony na kanale IRC: #atari8 ;)
KS700 - więc niewiele poniżej. Niemniej jednak na zimno zero pałowania ;)-
Ze stożkiem, to wiem, ale muszę wcześniej do końca ogarnąć kablury itd.
AS - to XE, to na testach wydmuchnęło na dzień dobry po 15 bar na garnek na zimno ;)
AS - zaszalałem, wrzuciłem magiel i wspomę całą. Co za ulga (przy 195/50/15) ;)
195/50r15 :( gdybym wiedział że moje zielone auto będzie miało takie opony nigdy bym go nie kupił.. :) najbardziej drogie i hujowe opony!! i jeszcze na lato trzeba mieć v, bo na zimę h daję radę )...
Pin auto dla nas :)
Rodzinne combi :)
A co!
I będę mógł sprawnie przyjechać na każdy zlot https://www.dropbox.com/sh/whassm0xh5z4 … n0fq0Yr4ja piękne i ładne combi porusza się min. na pb98 ..
Falcona tam zmieszczę i parę Tomsów wejdzie i jak spotkam prosie 911 (997 ttwinturbo)...
Audi ma osiągi na poziomie poniżej 9 sekund na:
- 0-200 bez procedury startu i podtrzymania turbin :P (oraz bez gazu Nie Twojego tylko NO2!!! czyli Nos!)
Specjalnie Pin dla Ciebie wykres na obciążenióffffceeee....
... no tego, to tym nie zrobię. Potrzebny mi zdrutowany LET i inny dyfer ;)
EDIT:
... no i zawias z Vectry, haltery na 280mm, 225/45/17... choć na razie, to może pobujam się tym, co mam bo i tak jak widzę, to Focus ST nie dał rady, a RS trzymał się podobnie do mojego ;)
Albo ja ślepy sie na starość robię, albo brakuje informacji o której godzinie impreza startuje?
I jeszcze z pytań organizacyjnych: Jest szansa że będzie ktoś z partyzantów miał kartę do ultrasatana ze stuffem (zwłaszcza dema, muza i uzytki) i udostępni obraz do skopiowania? (posiadam komercyjne sterowniki HDD Pery Putnika, licencji na HDDRIVERa nie posiadam). Z gier mam pokopiowane na kartę ok 700 tytułów adaptowanych na HDD, ale brakuje mi fajnej kolekcji demek
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYL PARTY!!!1111
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 69 zapytań