Sprzedaję moje Atari Portfolio wraz interfejsem Centronics i kartą pamięci.

Oprócz tego to Atari ma wbudowany dodatkowy dysk 128 kb z osobnym zasilaniem - był to chyba jakiś polski patent (zasilanie tegoż dysku trzeba by wymienić, gdyż po wyjęciu baterii trzyma tylko trochę dłużej niż właściwa pamięć Pofo)

MM / dely: Tu był link do licytacji

2

Regulamin, punkt 11 czytał? Zwłaszcza 2 pierwsze zdania.

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

3

Zgodnie z pkt. 11 (zdanie 4) oferuję 1,- PLN.

Teraz pytania:
1. Czy to HPC-004, czy inny?
2. Klawiatura w jakim układzie? QWERTY, czy jakaś germańska?
3. Przydałby się link do zdjęć.
4. Wygrywa oferta najwyższa na jakąś konkretną datę i godzinę, czy po osiągnięciu satysfakcjonującej cię ceny?

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

4

tez bym zalicytowal ale nie ma co bezsensu podnosic ceny . niech zostanie tyle ile daje uicr0Bee

5

Hej,
przepraszam za podanie linku do a. - rzeczywiście nie doczytałem tego punktu regulaminu, moja wina

Model HPC-004.

Klawiatura germańska niestety (chociaż da się używać tego jako QWERTY - sam tak używałem, na początku rozważałem zrobienie jakichś naklejek na klawiaturę, ale na tyle szybko się przyzwyczaiłem, że mi przeszło)

Być może dodam jeszcze jakieś zdjęcia zatem, natomiast pójdzie za końcową po prostu

Pzdr!

Mateusz

6

Hej,
przepraszam za podanie linku do a. - rzeczywiście nie doczytałem tego punktu regulaminu, moja wina

Model HPC-004.

Klawiatura germańska niestety (chociaż da się używać tego jako QWERTY - sam tak używałem, na początku rozważałem zrobienie jakichś naklejek na klawiaturę, ale na tyle szybko się przyzwyczaiłem, że mi przeszło)

Być może dodam jeszcze jakieś zdjęcia zatem, natomiast pójdzie za końcową po prostu

Pzdr!

Mateusz