Ale Amigę też wezmę.
...przyda się na chłodne noce ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYL PARTY!!!1111
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale Amigę też wezmę.
...przyda się na chłodne noce ;)
25% ale bede apelowal :)
49%
Doszło potencjalnie dwóch uczestników ;) - aktualizacja ;)
Kiero - dajesz?
39,9% - w sobotę do 15-tej pracuję.
tez w sobotę pracuję niestety, ale damy radę.
wrzuć przed łikendem taki piec do auta, to zdążysz w 30 minut, albo anielski orszak ;)
.. :)- dolot z rury od rynny. Prosto od hydraulika. Działa a nawet zapierdala ;) To ten sam bolid, co po zakupie byłem w Radomiu a tak ze 8 lat temu nazad ;)
Das is Opel Kadett. 24 Jahre alt ;) Bez eko pier***lenia, nie ma litości :D Motronic 2.8, krótka F16, 110kW/1010kG :) - silnik 22 lata, bez większych oznak zużycia - daje rady, ale następny krok, to raczej LET ;)
C20xe pisze z telefonu wiec aż tak nie widzę? Głowica cossi?
Stożek odgrodź przecież on żre ciepłe powietrze....
KS700 - więc niewiele poniżej. Niemniej jednak na zimno zero pałowania ;)-
Ze stożkiem, to wiem, ale muszę wcześniej do końca ogarnąć kablury itd.
AS - to XE, to na testach wydmuchnęło na dzień dobry po 15 bar na garnek na zimno ;)
AS - zaszalałem, wrzuciłem magiel i wspomę całą. Co za ulga (przy 195/50/15) ;)
Niewiele się różni, zresztą jak słychać komponenty te same! :D XE to był zawsze porządny sprzęt!
F16? Pin! - ukradłeś armii silnik od samolotu? A pomyślałeś o offsecie?
O to to.
Aha - i niech Sonar przyjedzie też.
Sonar, jeśli się ruszysz, to obiecuję, że na całą pytę będziemy napi*/dalali muzyką z "Turrican 1", "Turrican 2" i "Jim Power" z Atari ST. :)PS: A może i Zdzisławę Sośnicką się przeleci.
Haaaaaaahahahahah.
Yyyy, chyba jednak nie dam rady - choć propozycja nie do odrzucenia. Sorry Yerzu - lajf is brutal end kopas po portfelas i tajmas :(
F16? Pin! - ukradłeś armii silnik od samolotu?
... no właśnie jest problem, bo skrzynia jest krótka i do odcinki dochodzi przy 210 ... ;)
O borze, to za końcem świata.
32 %.
Prace trwają ;)-
Wstępna przymiarka i budowa namiotu na Gryll_PARTY miała miejsce dziś ;). Jest przestrzeń, zmieści się nawet xBios ;)
Zastanawiamy się też, jaka aura pogodowa będzie nam towarzyszyć. Jeśli będzie ciepło, to nie ma problemu. Jeśli nie będzie, to poważnie zastanawiamy się nad butlą LPG + reduktor z grzejnikiem na gaz. Wówczas można będzie zapewnić normalną temperaturę wewnątrz.
Pytanie pomocnicze - ma ktoś z Was coś takiego? - pytam, bo w innym przypadku będzie trzeba to kupić. (to oczywiście nasz problem jest).
ekhm, tak nieśmiało zauważę, że łatwopalna podłoga w namiocie na grilla to nie jest dobry pomysł... Tym bardziej, jak zamierzacie wstawiać butlę ;) Chyba, że stawiacie BUTLE %%%% :P
Damy radę, Sikor - nie takie rzeczy ze szwagrem po pijaku ;)
Poza tym - w okolicy - malownicze widoki. Oto Chaszcze ;) (YerzmYeY, coś dla Ciebie!!11)
W okolicy rosną też ciekawe rośliny. Pablo prawi, że to marycha jest :):
Obiekt jest pilnie strzeżony. A przynajmniej ten obok
Stróż, to ostry stwór :)
Oto stróż, rasy ostrej:
... a w razie draki, w niedzielę zawsze można zrobić pranie ;)
:) - jacyś chętni jeszcze?? ;)
Sikor:
eeee, spoko. To będzie zależało jedynie od tego, jak szybko kto potrafi spier/dalać przed eksplozją. Znając nas - oraz żony niektórych atarowców - myślę, że zdolność szybkiej ku/rwa ucieczki - nie będzie tu żadnym problemem.
Pinokio:
> Poza tym - w okolicy - malownicze widoki. Oto Chaszcze wink (YerzmYeY, coś dla Ciebie!!11)
-------------------
Niiiiiiiieeeeeeee, to zdjęcie zawiera elementy współczesnej cywilizacji. :) Od takich ja STRONIĘ. ;)
> Obiekt jest pilnie strzeżony. A przynajmniej ten obok
--------------------
Oooo, "tylko za zgoda kierownika". To o mnie - to słowo mam nawet w oficjalnych papierach (!!), więc nie ma problemu!
> Oto stróż, rasy ostrej:
----------------
No proszę - śliczne bydlę. ;)
Jeśli ktoś zamierza przyjechać z namiotem - to proszę o info na priv (czasu mało a pole namiotowe trzeba przygotować jak coś, więc tel.: 795-841-990). Dla partyzantów, hardcore'owców (czyli opcja jak dla mnie) karimata i śpiwór a namiot już czeka ;)
...Oto stróż, rasy ostrej...
Wygląda dość poczciwie.
Jeśli nie będzie problemów technicznych, to na partyplace ... eghm ... GrYl place będzie RealTime TXT na Atari STe + INTERNET na Lotharkowym ethernecie. RealTime będzie prowadzony na kanale IRC: #atari8 ;)
KS700 - więc niewiele poniżej. Niemniej jednak na zimno zero pałowania ;)-
Ze stożkiem, to wiem, ale muszę wcześniej do końca ogarnąć kablury itd.
AS - to XE, to na testach wydmuchnęło na dzień dobry po 15 bar na garnek na zimno ;)
AS - zaszalałem, wrzuciłem magiel i wspomę całą. Co za ulga (przy 195/50/15) ;)
195/50r15 :( gdybym wiedział że moje zielone auto będzie miało takie opony nigdy bym go nie kupił.. :) najbardziej drogie i hujowe opony!! i jeszcze na lato trzeba mieć v, bo na zimę h daję radę )...
Pin auto dla nas :)
Rodzinne combi :)
A co!
I będę mógł sprawnie przyjechać na każdy zlot https://www.dropbox.com/sh/whassm0xh5z4 … n0fq0Yr4ja piękne i ładne combi porusza się min. na pb98 ..
Falcona tam zmieszczę i parę Tomsów wejdzie i jak spotkam prosie 911 (997 ttwinturbo)...
Audi ma osiągi na poziomie poniżej 9 sekund na:
- 0-200 bez procedury startu i podtrzymania turbin :P (oraz bez gazu Nie Twojego tylko NO2!!! czyli Nos!)
Specjalnie Pin dla Ciebie wykres na obciążenióffffceeee....
... no tego, to tym nie zrobię. Potrzebny mi zdrutowany LET i inny dyfer ;)
EDIT:
... no i zawias z Vectry, haltery na 280mm, 225/45/17... choć na razie, to może pobujam się tym, co mam bo i tak jak widzę, to Focus ST nie dał rady, a RS trzymał się podobnie do mojego ;)
Albo ja ślepy sie na starość robię, albo brakuje informacji o której godzinie impreza startuje?
I jeszcze z pytań organizacyjnych: Jest szansa że będzie ktoś z partyzantów miał kartę do ultrasatana ze stuffem (zwłaszcza dema, muza i uzytki) i udostępni obraz do skopiowania? (posiadam komercyjne sterowniki HDD Pery Putnika, licencji na HDDRIVERa nie posiadam). Z gier mam pokopiowane na kartę ok 700 tytułów adaptowanych na HDD, ale brakuje mi fajnej kolekcji demek
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYL PARTY!!!1111
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 61 zapytań