1

Outline 2014
Ktoś się wybiera?
A może coś przygotowujecie?

Ja się postaram zrobić obrazek na ST - w zeszłym roku raczej kiszka wyszła, ale w międzyczasie trochę opanowałem ten tryb.
j.

2

Ja bym się chętnie wybrał, ale z opowieści to taki piknik :)
Na którym partyzanci z Polski mogą odstawać od reszty społeczeństwa, tylko z opowieści to słyszałem.

Trzeba się będzie kiedyś tam przejechać!

3

No ze zdjęć rzeczywiście trochę tak wygląda. Opinie jednak słyszałem dobre.
Ale faktycznie może lepiej byłoby w kilka osób, żeby się nie czuć wyobcowanym. Może za rok :)
Teraz tylko wyślę pracę (jak zdążę dokończyć).
pozdr.

4

To jeszcze podbiję temat
Czy może jednak ktoś z polski się wybiera? Albo może znacie kogoś kto się wybiera (zza granicy) na tyle dobrze by poprosić o drobną przysługę?

PS. Na ten piknik jak na razie wpisało się 240 osób... Coś chyba rozdmuchali imprezę - np. 9 koncertów 8)
j

5

Byłem dwa razy z tego co pamiętam. Bardzo fajna impreza.

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

6

Ja się wybieram.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

7 Ostatnio edytowany przez jok (2014-05-28 10:16:19)

Świetnie! - wysyłam wiadomość na email
pozdr
j.

-----
dostałeś wiadomość??

8

@jok: wpisało się 140, a nie 240 :)

http://outlinedemoparty.nl/#visitors

Niestety większość z tej listy jest niezwiązana ze sceną Atari :(

BTW - gratulacje za kolejne pierwsze miejsce !!! Rewelka !!!

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

9

Hej - no fakt coś mi się poprzestawiały cyferki :/
Wygląda na fajną imprezę - ale rzeczywiście mało produkcji na atari. No i spodziewałem się, że np. Ukko, czy m0d coś wystawią.
Dzięki ! - trochę mam kaca po tym bo nie dokończyłem tej grafiki  - zasypała mnie praca ostatnio i się nie wyrabiam.
W tym roku planuję jeszcze dwie grafiki na Atari. I jak się uda to małą produkcję.

10

No to super, czekamy z zapartym tchem ! :) Motywację powinieneś mieć - gdzie nie wystawisz pracy, to 1st place w kieszeni ;)

Keep it up !

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

11

@jok gratulacje, ładna grafika

Maciek
--------
Atari 65XE + Ultimate 1MB + Stereo + SIO2SD | Atari 520STE + 4MB + UltraSatan | Atari Falcon 030 + CT60e + 14MB ST + 256MB TT + 68882  + CF + Netusbee | Amiga 500 + 1MB + Gotek | Amiga 600 + 2MB Chip + 8MB Fast + CF