Outline 2014
Ktoś się wybiera?
A może coś przygotowujecie?
Ja się postaram zrobić obrazek na ST - w zeszłym roku raczej kiszka wyszła, ale w międzyczasie trochę opanowałem ten tryb.
j.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Outline 2014
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Outline 2014
Ktoś się wybiera?
A może coś przygotowujecie?
Ja się postaram zrobić obrazek na ST - w zeszłym roku raczej kiszka wyszła, ale w międzyczasie trochę opanowałem ten tryb.
j.
Ja bym się chętnie wybrał, ale z opowieści to taki piknik :)
Na którym partyzanci z Polski mogą odstawać od reszty społeczeństwa, tylko z opowieści to słyszałem.
Trzeba się będzie kiedyś tam przejechać!
No ze zdjęć rzeczywiście trochę tak wygląda. Opinie jednak słyszałem dobre.
Ale faktycznie może lepiej byłoby w kilka osób, żeby się nie czuć wyobcowanym. Może za rok :)
Teraz tylko wyślę pracę (jak zdążę dokończyć).
pozdr.
To jeszcze podbiję temat
Czy może jednak ktoś z polski się wybiera? Albo może znacie kogoś kto się wybiera (zza granicy) na tyle dobrze by poprosić o drobną przysługę?
PS. Na ten piknik jak na razie wpisało się 240 osób... Coś chyba rozdmuchali imprezę - np. 9 koncertów 8)
j
Byłem dwa razy z tego co pamiętam. Bardzo fajna impreza.
Ja się wybieram.
Świetnie! - wysyłam wiadomość na email
pozdr
j.
-----
dostałeś wiadomość??
@jok: wpisało się 140, a nie 240 :)
http://outlinedemoparty.nl/#visitors
Niestety większość z tej listy jest niezwiązana ze sceną Atari :(
BTW - gratulacje za kolejne pierwsze miejsce !!! Rewelka !!!
Hej - no fakt coś mi się poprzestawiały cyferki :/
Wygląda na fajną imprezę - ale rzeczywiście mało produkcji na atari. No i spodziewałem się, że np. Ukko, czy m0d coś wystawią.
Dzięki ! - trochę mam kaca po tym bo nie dokończyłem tej grafiki - zasypała mnie praca ostatnio i się nie wyrabiam.
W tym roku planuję jeszcze dwie grafiki na Atari. I jak się uda to małą produkcję.
No to super, czekamy z zapartym tchem ! :) Motywację powinieneś mieć - gdzie nie wystawisz pracy, to 1st place w kieszeni ;)
Keep it up !
@jok gratulacje, ładna grafika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Outline 2014
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 59 zapytań