26

Wiesz..., ktoś może zinterpretować "musi być" poza tym miejscem, do którego tak wszyscy się pchają w ten weekend.

27

ravenax28 napisał/a:

Vasco, a kim Ty jesteś, że wysyłasz mnie na takie, czy inne forum?

Nikim, ale nie roluję kolegów. Zacytuj w jaki sposób wysyłałem, bo nie przypominam sobie.

ravenax28 napisał/a:

Tobie też zapewne kilka razy zdarzyło się sprzedać auto?

Nie, nie jestem handlarzem.

ravenax28 napisał/a:

I zgodzisz się, ze konkretny, zdecydowany kupiec jest najmilej widziany.

Oczywiście. Był nim Rafał.

ravenax28 napisał/a:

Pewien znany tutaj i w "światku atari" ktoś zadeklarował się, ze kupuje, ja piszę tutaj, że "sprzedany". Następnego dnia się wycofuje i nawet złego słowa, żadnej złośliwości z moje strony. A tutaj wielki szum, ze Rafał nie kupił STE.

Rozumiem. Ktoś mnie oszuka, to ja oszukam następnego. Znosi się. Nikt nie może mieć do mnie pretensji.

ravenax28 napisał/a:

Moim zdaniem to sprzedający decyduje w jaki sposób i komu sprzeda.

Oczywiście. Napisałeś w jaki sposób sprzedasz i Rafał to wypełnił.

ravenax28 napisał/a:

A możęe najwyższy czas ustalić konkretne zasady w tym dziale i każdy się będzie musiał do nich dostosować. Może coś na wzór "kup teraz" z allegro.

Są, czytałeś je akceptując regulamin.

Oczywiście masz prawo mieć własne zasady, ale nie mów, że one są właściwe. Nie odniosłeś się też do tego dlaczego nabywca chce być anonimowy.

28

Vasco, to gratuluje. Każdy samochód "zajeżdżasz" i oddajesz do autokasacji :) A tak w ogóle, to ile trzeba mieć jadu w sobie, takiego posta napisać. A na koniec: nikt, a na pewno Vasco, nie będzie mi pisał komu i co mam sprzedać.

29

Potrafisz czytać? Gdzie napisałem na jakie forum masz iść? Gdzie napisałem komu masz coś sprzedać? Ochłoń.

Jad? Nigdy nie miałem go w sobie. My nie z tych.

30 Ostatnio edytowany przez ravenax28 (2014-05-24 22:50:46)

"Może warto bywać na forum dla handlarzy samochodów skoro tamte standardy Ci pasują?"

Ktoś tu pisał o braku umiejętności czytania....

31

"Może warto bywać" = wysyłanie? Brawo!

32

No brawo!!! Myślał nad odpowiedzią dwa miechy i napisał bzdet :) Jeśli powiem Ci: "Może warto bywać w teatrze", to uważam, że p o w i n i e n e ś  się tam wybrać, bo wiele tracisz. Innymi słowy w y s y ł a m Cie tam. Może warto skonsultować się z  prof. Bralczykiem, bo do szkoły wracać to już za późno...

33

O ja jeb...ie ale wątek.

34 Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2014-08-08 08:26:56)

Myślał 5 minut. To, że coś napisałeś 2 miesiące temu nie znaczy, że to od razu przeczytałem. Czyli znowu bzdura.

Nad "wysyłaniem" się już nie będę pastwił, bo masz rację: Ty uważasz a nie ja. W Twojej szkole uczono pisać ksywy małą literą?

Jeżeli nadal chcesz mnie upewnić, że masz mentalność handlarza samochodami, to już nie musisz. Udało się.

35 Ostatnio edytowany przez ravenax28 (2014-08-08 08:57:23)

Ale ja Cię w niczym nie chcę upewniać! Jesteś tylko jednym z użytkowników tego forum. Nie jestem zmuszony spotykać Cię np. w pracy, więc wa...i mnie to, co o mnie myślisz. Możesz mnie uważać za handlarza rowerkami dla dzieci i tak mam to w d.

36

Proszę o zamknięcie tego tematu.