ravenax28 napisał/a:Vasco, a kim Ty jesteś, że wysyłasz mnie na takie, czy inne forum?
Nikim, ale nie roluję kolegów. Zacytuj w jaki sposób wysyłałem, bo nie przypominam sobie.
ravenax28 napisał/a:Tobie też zapewne kilka razy zdarzyło się sprzedać auto?
Nie, nie jestem handlarzem.
ravenax28 napisał/a:I zgodzisz się, ze konkretny, zdecydowany kupiec jest najmilej widziany.
Oczywiście. Był nim Rafał.
ravenax28 napisał/a:Pewien znany tutaj i w "światku atari" ktoś zadeklarował się, ze kupuje, ja piszę tutaj, że "sprzedany". Następnego dnia się wycofuje i nawet złego słowa, żadnej złośliwości z moje strony. A tutaj wielki szum, ze Rafał nie kupił STE.
Rozumiem. Ktoś mnie oszuka, to ja oszukam następnego. Znosi się. Nikt nie może mieć do mnie pretensji.
ravenax28 napisał/a:Moim zdaniem to sprzedający decyduje w jaki sposób i komu sprzeda.
Oczywiście. Napisałeś w jaki sposób sprzedasz i Rafał to wypełnił.
ravenax28 napisał/a:A możęe najwyższy czas ustalić konkretne zasady w tym dziale i każdy się będzie musiał do nich dostosować. Może coś na wzór "kup teraz" z allegro.
Są, czytałeś je akceptując regulamin.
Oczywiście masz prawo mieć własne zasady, ale nie mów, że one są właściwe. Nie odniosłeś się też do tego dlaczego nabywca chce być anonimowy.