Uprasza się o nie sprzedawanie więcej Falcow CIeplikowi :)
To wspaniały człowiek, ale z 3Falcony w zupełności mu wystarczą :P
CIeplik daj szansę innym :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam Atari Falcon 030 z dodatkami
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uprasza się o nie sprzedawanie więcej Falcow CIeplikowi :)
To wspaniały człowiek, ale z 3Falcony w zupełności mu wystarczą :P
CIeplik daj szansę innym :)
Wiem, z Cieplikiem też już się porozumiałem. Oddawaj, bo powiem Pani!!! :D
SV za kilka miesięcy!!!!!
Najlepszego! I czekamy na Wieczora!
A ile teraz ct60 kosztuje? Pytam, bo jestem spekulantem :)
A ile byś za nie chciał :) Nie kosztuje, bo ich nie ma, a jak jest na ebayu to potrafi kosztować drugie tyle co goły Falcon.
Ale jak kolega z forum pyta to 200 złotych, pamiętaj :D I na priva, nie tutaj :)
Ech Wieczór dobry jest :)
To nie do Ciebie!!!
sqward!
Jeśli pytasz o cenę to nie Stać Ciebie... Ci co kupują nie pytają!
Stać ich!!!!
A więc proszę wróć do tematu!
p.s.
off top:
24L czy 85L chodzi po głowie ... :P
AS, Sqward to chyba akurat ma i pyta pod kątem, ile brać, jakby chciał skapitalizować :) Tak to zrozumiałem .
As: mnie chodzi po głowie mk3, a mam nadmiarowe i falcony i ct60 :)
Sqward, to powiedz ile byś sobie winszował za CT-60. Nie obiecuję, że kupię od razu (chociaż bardzo bym chciał :) ale mój portfel czasem ma inne zdanie niż ja :( )
Sqward,
mowisz ze masz nadmiarowe Ct6x, nie zartuj ludzie sie beda za tym .... :)
Kroll
mk3 stare szkła nie dostaną kopa z af....
70-200L II 2,8 is dostaje kopa z nim w AI Servo AF . To karabin maszynowy!
85L II zapomnij 1/2 sekundy reakcja af, 24 II L też jest wyjebisty z mk3.
Innych nie testowałem.
** 85L II najbardziej wyjebane szkło jakim się bawiłem. Jak nie podłączysz do body nie działa :)
As: walisz oftopa. (ja chce mieć iso lepsze i tyle)
ja off topa :)
hie hie!
Czyli jak dojebiesz pixeli na matrycy iso będzie mniej szumiało (jaki level szumienia ustawisz panie!).
raw normalny i nawet iso 5000 nie szumi w mk2 bez naprawiania ps)
Daj maila na priva to wyślę z 10gb rafóf.. Obaczysz sobie mk2 z 70-200L 2.8 a później inne body... mk3 ....!
Przy mk3 fakt tam iso będzie bardziej hujowe w porównaniu do mk2 (mk2 matryca mniej upakowana i is0 3200 jest naprawdę fajne,,,)...
Sqward,
mowisz ze masz nadmiarowe Ct6x, nie zartuj ludzie sie beda za tym .... :)
Kroll
kroll, dobrze prawi a sqward bawi się w FF :)
Sqward jak masz ich więcej (060) to puść w świat!
Wieczór zapewne zrobi zajebistą nutę na Falconie z 060 (czekam!!!!)... A jak Yerzmeyowi by coś takiego sprawić bądź wystawić aukcję kup teraz dla Yerz-a!!!!!, żar z bylińskim zapewne zrobili by .......... qpę w Gacie!!!!
.
( jak tu som jakie moderatory, to proszę o usunięcie tego, bo mi się coś naklikało :P )
A ile byś za nie chciał :) Nie kosztuje, bo ich nie ma, a jak jest na ebayu to potrafi kosztować drugie tyle co goły Falcon.
O, żesz ...
A ile teraz ct60 kosztuje? Pytam, bo jestem spekulantem :)
Jak chcesz sprzedać, to niedawno ( ze 2-3 tyg temu ) na atari-forum jakaś babeczka dała ogłoszenie, że kupi, więc może jeszcze nie kupiła.
Sqward jak masz ich więcej (060) to puść w świat!
bump, jestem serio zainteresowany
Rupert(stfreakz) mi odpisał odnośnie Afterburnera 040, cena 180 funta. nówka nie śmigany. Nie mam kompletnie wiedzy na temat tej dopałki..
Ja tez jestem. To 200 PLN to oczywiscie nyl zart :)
Rupert(stfreakz) mi odpisał odnośnie Afterburnera 040, cena 180 funta. nówka nie śmigany. Nie mam kompletnie wiedzy na temat tej dopałki..
Unikatowe rozszerzenie.
Były swego czasu filmy na youtubie jak tym 040 działały dema z 060 .
Osobiście poszukał bym 060.
Generalnie Afterburner040 to po CT6x drugi najmocniejszy dopał do Falcona ( pochodzi jeszcze z epoki świetności tego sprzętu )
Małe co nieco można poczytać tu:
http://www.stcarchiv.de/atariphile/03_ab.php
180 funtów to wydaje mi się cena znośna, a Ace Tracker przy tym powienien dostać porządnego kopniaka. No chyba, że nie jest kompatybilny z AB040, trzeba by się najpier upewnić ( Ace na CT6x na pewno działa ) Ale z drugiej strony 180 funtów to nie aż tak wiele mniej niż cena CT6x od Czuby, tyle, że w takiej cenie teraz trafić CT to chyba prędzej w totka można wygrać :)
Ogolnie wartosc CT gdyby ktos, np Lotharek, wznowil produkcje seryjna, daloby sie pewnie zamknac na poziomie 500-600 PLN (moze sie myle) a obecne ceny sa czysto rynkowe i biora sie z braku dostepnosci. Warto aby ktos przerwal te petle.
Co do CTX to prowadzilem korsepondencje z Czuba na poczatku zeszlego roku, ale jedyne co osiagnalem to informacje, ze jest w trakcie, plany nie precyzuja daty produkcji i jestem na jego liscie... Od tej pory cisza - moze bedzie na SV 2020? :D
A ja mu postawiłem ultimatum. Albo robi on albo ja robie klony bez jego błogosławienstwa.
Musze tylko zakończyć sprawę z skunkboardami bo mi się wlec zaczęła strasznie.
Tylko, że klon musi być ulepszony. 256MB ramu na stałę (podstawka pod sima nie ma sensu) i musi być layout lepszy, żeby dało się to przykręcić solidnie do płyty i najlepej jakby supervidel był w takiej pozycji montowany, żeby dvi wychodziło ładnie na tylną ściankę.
ct6x jest na dimie nie na simie.
A ja mu postawiłem ultimatum. Albo robi on albo ja robie klony bez jego błogosławienstwa.
Musze tylko zakończyć sprawę z skunkboardami bo mi się wlec zaczęła strasznie.
Brawo Willy!
- właśnie przed takie a nie inne podejście Czuby nic nie powstaje na 060 bo nikt tego nie ma.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam Atari Falcon 030 z dodatkami
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 61 zapytań