1

Aby nikt nie mówił, że nie było:
1. Zgodnie z ankietą (stan na teraz): http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=11564 - party odbędzie się w drugi weekend września (na 100% termin będzie potwierdzony w kwietniu, po walnym zgromadzeniu działkowców - ale na 99% możecie ten termin rezerwować)
2. Ewentualną edycję 2015 uzależniam od ilości i jakości gier wystawionych dla Atari - bo ostatnio to tak sobie było... Czasu na przygotowanie jest dość... Co do ilości - muszą być co najmniej trzy.
3. Wszelkie dalsze dane będę dopisywał w tym wątku, a po nowym roku (do lutego wstępnie) - pojawią się na stronie zlotu.
4. Forma przygotowania - jak rok temu, jawne wpłaty sponsorskie.
5. Wszelkie sugestie, komentarze, życzenia, fucki itp - proszę wpisywać w komentarzach poniżej.

Sikor umarł...

2

Dobra wiadomość. Sikor zuch.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

3

ok, licze na wystarczajaca ilosc gier.
a tak na prawde, licze na to ze przewazy po protstu chec spotkania z tymi samymi twarzami (nawet z irata, czy wrecz z kazem) - bo to chyba glowna sila pociagowa jesli chodzi o to komu/czy chce sie pojawic na ktorymkolwiek zlocie...

sikor: korzystaj z tego ze twoj zlot w najlepiej przedstawiajacym sie "atmosferycznie" czasie kreowany jest - to na prawde pobudza by nie tylko okolo warszawscy delegaci sie pojawili - generalnie przez timing masz ekstra kopa in plus za termin.

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

4

No i jak? Jest juz termin potwierdzony? Bo bilety tanie i trza bukowac.

5

Tak,2-gi weekend września. Termin zabookowany, można nastawiać bim... kupować bilety ;)

Sikor umarł...

6

O.K. W razie czego - info tutaj: http://atari.sikorsoft.com/party

Sikor umarł...

7

Kolorystyka pejdża w barwie płytek w syfowym kiblu za komuny :D.

Sikor, jak potrzebowałeś logos - mogłeś i możesz mi potruć a posiedzę ;)

A tak na serio - super, że coś się zaczyna dziać w temacie.

Pozdrawiam

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

8

Zastanawiam się, czy jakieś invitro w TB robić w tym roku, bom w podłym nastroju. Kto za, kto przeciw, kto napisze muzę w CMC?

Sikor umarł...

9 Ostatnio edytowany przez gorgh (2014-06-16 14:07:55)

Na takie pytanie jest zawsze jedna odpowiedz-jak sie zastanawiasz czy by czegos nie zakodowac to czemu by nie sprobowac?
Ps wystawiam gre zrecznosciowa

10 Ostatnio edytowany przez Pin (2014-06-17 23:24:12)

Nie rozumiem takiego zapisu w regulaminie:
* Gra musi się uruchamiać z nośnika stanowiącego odpowiednik dyskietki (dozwolone pliki *.ATR do 16MB), w formacie MyDOS.
* Dozwolone są zarówno gry plikowe, jak i całodyskowe

Czyli gra musi się uruchomić z nośnika stanowiącego odpowiednik dyskietki w formacie MyDOS, czy może być całodyskiem?? Nie rozumiem takiego zapisu.

EDIT:

* Do każdej gry powinien być dołączony plik tekstowy z tytułem gry, autorami oraz informacją o pierwszej publicznej prezentacji na party

- do całodysku też? Jak należy go dołączyć? - mailem? ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

11

Do całodysku? Wystarczy odpowiednio zmodyfikować directory.

Sikor umarł...

12

a nie jest tak, ze wystarczy zmienic pierwszy bajt sektora $168 ? "genialne" dosy sprawdza pierwszy bajt VTOC i zrobia kupe. nodos, nodos, error, error.

pod wiadomo czym bedzie dzialalo jak nalezy :-)

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

13

Ma działać na Atari 65XE (standard) i ma mieć możliwość odczytania autorów - to powinno wystarczyć. Ma działać pod MyDOSem, gdyż wtedy każdy może to sobie odpalić, nie używając zewnętrznych/wewnętrznych patchy i tym podobnych, XBIOS oczywiście dozwolony.

Sikor umarł...

14

Sikor napisał/a:

XBIOS oczywiście dozwolony.

... :) - od $2000

15

chyba od $0200

:D

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

16

nawet od $0000, o ile pójdzie z SIO2SD :P

Sikor umarł...

17

wiesz, może być nawet od -$0100. Ostatecznie, jeśli gra nie zadziała to zwyczajowo programy takie kasuję, lub przenoszę (jak większość gier naszego kolegi) do katalogu: NOT_WORK :P

W sumie, to i tak sobie to zrobisz na kompo tak, jak chcesz.

18

Na szczescie jestes odosobnionym przypadkiem :P

19

Niestety na party nie dojadę. Brak możliwości technicznych.

20

@Pin: o możliwościach technicznych podyskutujemy w sierpniu, chyba, że się obraziłeś. Mam nadzieję, że nie.

Sikor umarł...

21

Pin, już wcześniej o tym pisał, że nie na każe party da radę przyjechać.... :(

22

Mamy pierwszego sponsora w tym roku. Jak się zechce ujawnić lub podać linka do strony według zasad - zapraszam. Dziękuję za dokonaną wpłatę.

Sikor umarł...

23

UWAGA! Attention! Wnimanije!
Póki co sytuacja zmusiła mnie do skorzystania z darmowego serwera. Obecny adres strony to: http://wapniak-party.strefa.pl/

Sikor umarł...

24

Sikor do Azbesta pisales w sprawie serwera?

"wszystko się kiedyś kończy......."

25

Nie, bo w tej chwili i tak się rozglądam - jestem na etapie odzyskiwania kodów authinfo. Póki co na potrzeby party to starczy.

Sikor umarł...