Poszukuje kilku demek na Falcona:
-Generation Gap/Cobra
-Relics/TBL
oraz poprawnie dzialajacej wersji Tear Drop/MSB
google i dhs.nu nie były w stanie mi pomoc :/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Demka na Falcona...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuje kilku demek na Falcona:
-Generation Gap/Cobra
-Relics/TBL
oraz poprawnie dzialajacej wersji Tear Drop/MSB
google i dhs.nu nie były w stanie mi pomoc :/
teardrop będzei niedługo na naszej stronie...
teardrop będzei niedługo na naszej stronie...
E? Jakiej stronie?
Pozatym uzywanie slowa "niedlugo" w kontekscie "mystic bytes" to lekkie naduzycie ;)
NIe czepiać się mnie tylko reszty składu:)
Strona będzie niedługo online.
sqward: zzzz... nie ma żadnej strony......................... nie ma i nie budziet.... eh.... hmmm....
wlasnie własnie skąd można siakies produkcje TBL-ów sciagnąć na flaszke?
gepard: tutaj masz kawalek niedokonczonego demka, co do reszty, to tez chcialbym wiedziec.
Wiec czy zatem moge liczyc, ze ktos mi dostarczy w.w. demka, czy gadka dalej bedzie OT ?
ja mam...ja mam...i relics, outfast i generation gap i revertant....i acyl...i firestarter...i IT...ooo...zagalopowalem sie... :D
m00nie: super ;) chodzi mi o Relics i Generation Gap - jezeli masz Tear Dropa w wersji nowszej niz party version to tez bym reflektowal - reszte z ww posiadam jeszcze ze starych czasow tudziez udalo mi sie znalezc na sieci. Czy moglbys wyslac mi to na macgyver@(USUNTO)olsztyn.us ? Pojemnoscia skrzynki nie przejmuj sie, do 30 MB mozesz smialo slac ;) No chyba, ze znasz url-a gdzie to siedzi na www/ftp, to wtedy rzuc linkiem - z gory wielkie dzieki.
MacGyver: sorki stary, zupełnie zapomniałem o tym stuffie który dodawany był do flaszek... eh :( nadal tego potrzebujesz?
Moonie: a ja czekam na mail'a od Ciebie i nic... :oops:
m00nie: super, jeszcze raz dziekuwa
grey: spoko, nic sie nie stalo - jesli w najblizszym czasie bedzie sztab, to moze wtedy ?
mac: heh, mam nadzieję że uda mi się to jeszcze załatwić przed sztabem ;) na razie mordujemy się z Chosneckiem który w tym tygodniu powinien być już dostępny na necie. po wypuszczeniu mag'a biorę się za resztę spraw...
nie potrafię robić niczego w multitaskingu, chyba za długo miałem STka... ;))
a jest cos jeszcze dzialajacego na ST(E) procz Breath ? czy tylko na flakonusy .....
mac: ni ma za co :)
stryker: a o co pytasz :)? o produkcje mSb czy ogolnie o demka tylko na ste???
w sumie..demka jezeli takie sa....
ale jezeli sa tez inne ciekawe rzeczy to tez...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Demka na Falcona...
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 58 zapytań