5 pln za sztukę, sprzedaję tylko rocznikami
numery z rocznika '87:
numery z rocznika '88:
numery z rocznika '89:
wysyłka od 11 pln, cena do niewielkiej negocjacji, chyba, że Ktoś zakupi wszystkie to większej...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] bajtek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
5 pln za sztukę, sprzedaję tylko rocznikami
numery z rocznika '87:
numery z rocznika '88:
numery z rocznika '89:
wysyłka od 11 pln, cena do niewielkiej negocjacji, chyba, że Ktoś zakupi wszystkie to większej...
mój email qwertz99@go2.pl
albo podaj do Siebie to odpiszę.
boszzzz... @Bezrobotny, jak się zalogujesz - masz przycisk PW pod nickiem. Po prostu kliknij tam i wyślij wiadomość do bachoo...
kto by tam rozumiał te europejskie systemy zarządzania treścią...
Kurcze kupiłem pare tygodni temu na allu pare numerów bajtka. Gdy przesyłka doszła zobaczyłem że to były xerówy robione na retro ( zszywki pordzewiałe, specjalne zniszczenia ) ale papier był o innej gramaturze niż z lat 80 tych. Miejmy nadziej że te są ok
Ciekawe ze te same Bajtki sa caly czas wystawione na allegro. Hmmm
czy ja kiedykolwiek wydymałem kogoś jak niektórzy wydymali mnie?
czy ja wyciagnalem jakies wnioski? Tylko jesli ktos zalicytuje to bedzie wydymany :P
spakowałem już paczkę, ale na obrazkach widać, że pisemka są bdb-... rocznik 87 to w ogóle wygląda jak nowy...
czy ja kiedykolwiek wydymałem kogoś jak niektórzy wydymali mnie?
Powiedz, jak się po tym czujesz i czy bardzo siadło Ci na psychikę... Bo wygląda poważnie :P
na szczęście AS podbudowuje mnie swoimi komentarzami...
bezrobotny "wydymanie" w kontekście Twego avatara fajnie tak ogólnie się zgrywa :D
Te forum było by smutne bez naszego dzielnego Bezgłowego :)
jeśli ma Ktoś tu kontakt do Bacho to prosiłbym o podesłanie, na maile nie odpisuje, a mi się zaraz kończą aukcje, nie wiem czy mam odwołać, czy nie, jak Ktoś ma jakiś kontakt to niech się za mną wstawi i zapyta Bacha o ostateczną decyzję - pozostała godzina, chciałbym wiedzieć wcześniej...
heh, co za cyrk. Odpisywałem już trzy razy że przeleję, ale boję się żeby nic nie stało się z nimi w transporcie i chciałbym odbiór własny podczas Pixel Heaven. Zgoda?
pozdr
Bachoo
nie wiem, coś maile nie dochodzą chyba, ok, zakończyłem aukcje, bajtki czekają, ale...
kurdę ja nie jadę na tą imprezę, wolałbym wysyłkę, bajtki owinięte są folią bąbelkową i włożone w spód pudełka po czymś tam, raczej nic się nie powinno z nimi stać...
wygląda to tak:
no chyba, że Ktoś tu będzie jechał przez siedlce, to mógłby wziąć...
nie wiem Bachoo, piszesz coś do mnie czy nie? żadnego posta od Ciebie nie dostałem od wczoraj...
Seba, weź prosze napisz do niego telegram albo snailem bo widzisz że nie ogarnia internetów - ma problem z pocztą a za kondensatory sie bierze - Wałęsa z siedleckiego kuźwa...
weź czep się...
kontaktu brak, zupełny, ciężko napisać jakiegoś maila z jednym zdaniem?
dobra, Bachoo się nie odzywa, uznaję, że na swój sposób daje mi do zrozumienia, że zrezygnował...
oferta ponownie otwarta, do sprzedania bajtki z pierwszego postu, najchętniej sprzedam wszystkie razem, chcę za nie 130 pln i wysyłam na swój koszt...
jeśli Ktoś jest zainteresowany to mój email: qwertz99@go2.pl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] bajtek
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 62 zapytań