Wszystko za free. Bierzcie i jedzcie... ;)
Tyle, że płyty są w kompletach z pamięciami i prockami :>
Najwyżej nowy właściciel wywali.
Stryker: które płyty? wszystkie 3?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » garaz party - sekond edyszyn
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszystko za free. Bierzcie i jedzcie... ;)
Tyle, że płyty są w kompletach z pamięciami i prockami :>
Najwyżej nowy właściciel wywali.
Stryker: które płyty? wszystkie 3?
Jup chyba że ktoś będzie chciał je używać... bo ja je "rozbebesze" na części :)
Niech i tak będzie :)
Ja chętnie przygarnąłbym stację do ST , mimo tego że nie działa. W tym ST, które mam nie ma stacji i głównie zależy mi na obudowie/panelu. Mam kilka stacji od PC z połączonym/rozłączonym DS1 czy DS2 - złożyłbym całość do kupy.
Hej!
Jeśli ktoś wziąłby mi do Grzybka (jak mnie nie będzie, poproszę kogoś, aby mi do Wawy wziął poproszę:
1. mobilny Intel Celeron M 1,6 GHz Socket P
2. AMD Athlon socket A (1 GHz) (nie ma go na fotce)
3. Kieszeń na dysk IDE
Dziękuję i pozdrawiam :)
Ja chcę ten skaner ręczny z kabelkiem. :-)
Źle to niestety wygląda.
Muszę przygotowywać w firmie sprawozdanie roczne z działalności, za 2013. I z początkiem maja musi byc oddane do KRS-u i Ministerstwa Pracy. Więc chyba kupa z tego będzie. Hm.
Moze sie uda. W razie czego czekamy z browarami ;P
Yerz,
nie marudź trzeba nad morze się wybrać!!!
Sprawozdanie poczeka :)
@drygol: jestem na 110%, tylko jeszcze transport muszę z Gdyni zalatwić, siata browarków już stoi i czeka...
czytam własnie zeszłoroczny wątek i zabiło mnie: - Ej no poczekajcie jeszcze chwile, Piter zaraz ma wpaść :) :) :)
napisz jakich kabelków brakuje to zabiorę - sprzętu innego nie zabieram
W sumie to z kabelkami wyjdzie jak zwykle, czyli na miejscu sie okaze ze czegos nie ma :)
Na ta chwile mysle ze spoko. Nie wiem jeszcze jakie wejscia ma rzutnik ale mysle ze damy rade.
Jak masz jakis sprawny kabelek do STe zeby puscic na rzutnik to wez. Byle chinch byl na koncu to dalej jakos wyknujemy.
Dolutuje chinch do swojego scarta- będzie działać.
Yerz,
nie marudź trzeba nad morze się wybrać!!!
Pojawiła się szansa.
Schwytania za przyrodzenie szympansa.
Będę informował Pana Ajcka, jakby coś zmierzało ku szczęśliwemu zakończeniu (przy ołtarzu).
OK, bilety zakupione.
bilety wstępu na party? ;>
No. Wsiadam przez drzwi, pokazuję bilety, po pewnym czasie wysiadam i - jestem na party. ;)
A przewidywany koniec? Ja najwcześniej będę mógł wpaść ok 18:00, a i z tym może być problem... No i jak tam trafić :)
Będzie ktoś dygał PKSem z Gdańska ?
@yerzu miszcz !
@String spoko , koniec to raczej 4-5 rano ;)
zalezy jaka kto ma watrobe
@stryjek moge cie zawinac po drodze ale miedzy 12 a 13
Hej!
Mam pytanko:
Czy w drogę powrotną do Gdansk City (okolice PKS/PKP Główny), bedzie ktoś wracał i samarytańsko przygarnąłby jednego?
Reflektuję na bagażnik, nawet dachowy. Godzina - obojętna (dostosuję się). Mam transport "DO" (co ważniejsze - z pełnymi browarami), ale nie mam "Z...". Chętnie zwróce koszta w formie gotówkowej, towarowej (piwo, gadzety) - byle nie w naturze...
kontakt: sachozol(ET)op.pl albo 534-830-1cztery1.
Dzieki!
Sachy
hehe ale sie grubo szykuje :D
a mial byc sztabik w grazu .... :D
a tu wildy ! 30 osob !
trzeba jakiegos grilla posilkowego zalatwic bo ten jeden moj malutki to moze nie ogarnac :D
Mysle, ze mozna dokupic nawet 2-3 takie po 20 zł. Jak sie zrzucimy to bedzie to nieodczuwalne dla budzetow
i albo zachowasz albo sie je wywali po imprezie.
Po pierwsze: Jak do Ciebie dojechać? Jakieś współrzędne z google maps możesz podać?
Po drugie: wracając mogę kogoś zabrać/podrzucić na terenie Gdańska (piter chyba chciał, więc jeszcze 1 miejsce wolne, jedno bo fotelik mam z tyłu). Godzina powrotu do dogadania ale raczej nie później niż 23-24.
Po trzecie: mogę dokupić żarcia, jakiś chleb i kiełbachy, tylko muszę wiedzieć ile? Ogórki kiszone nawet z piwnicy mogę wziąć. Tylko żeby żona nie widziała.
A ogólnie to szykuje się chyba takie mini SV ? ;)
Ze sprzętu chcę wziąć STE - do sprawdzenia i CPC 6128 z paroma demkami - interesuje kogoś?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » garaz party - sekond edyszyn
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 68 zapytań