zxxon, nie troluj, ay wonder jest przelotowe, czyż nie ?
nie rozumiesz założenia tego urządzenia - to ma być urządzenie komplementarne i jedyne dla zx.
czemu ?
bo jest skierowane do grupy klientow która chcą sobie odświeżyć sprzęt sprzed 30 lat. bez kombinacji w stylu Eifel`s tower na biurku. bez zbędnego grymaszenia, bez ryzyka uszkodzenia w czasie podnoszenia/poruszenia/ kopnięcia w czasie kolejnej planszy PSttt ! komputera. ma siedzieć ciasno i nie powiększać przestrzeni roboczej wokol zxa.
Wierz mi, takich klientów mam 99%.
ten 1% to naprawdę pasjonaci na codzien bawiący sie zx`em, coś jak my tutaj na atari forum. Jest na aktywnych okolo 200, moze 400, ok - niech będzie 2 tys atarowcow na świecie.
a ile jest ojców chcących pokazach swoim dzieciom w co grali w młodości ? ....bez komentarza.
Projekty RETRO dzielimy na 2 kategorie :
- dla pasjonatów marki
- dla niedzielnych graczy.
właśnie dla tych ostatnich jest skierowane urządzenie - i nie ma tu żadnej obrazy. inne wymagania, inne potrzeby.
a dla hardcorow a przelotowe jest - TYLKO NA SILE :
ps. umiescilem info o 2k14 na 2 forach. na każdym napisałeś to samo - brak przelotowości. nie wiem jak to interpretować, ale wolalem sie upewnic piszac takze tutaj..i nie zawiodlem sie :-)
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey