gepard napisał/a:Panie handlarz co to wypisuje farmazony pokroju "Osobiście wolę bawić się kartridżami czy nowocześniejszymi sposobami wczytywania programów, ale przed wystawieniem się trochę poedukowałem jak sprawdzić kopiowanie/zmianę nazwy pliku/wczytywanie/listing/formatowanie i tak zrobiłem" ( http://tiny.pl/qnsc6 ) OCB z faktem że innym sugerujesz jak maja sprzedać, gdzie i za ile? Potrzebujesz rad do swoich wałków? :) Pełno w Polandzie takich "zyczliwych" - to takie polskie.
"handlarz"?, "wałki"?, wylogowałeś mózg przed wypisywaniem tych bredni czy jak?
Rozumiem ty wolisz jak ci ktoś nasmaruje, "nie znam się, nie mam kabli, prąd mi wyłączyli, świeci dioda, zakładam że sprawne ale sprzedaję jako niesprawne", zamiast - "sprawdzone, przetestowane, poświęciłem na to czas"?
Jakbyś sobie gościu zadał chociaż wysiłku i przeczytał stronę o mnie że raczej "zbieracz". Ale widać przerasta to twoje możliwości.
Skoro gość się publicznie żali, że nie sprzedał to dlaczego wszyscy mają go głaskać i pocieszać, że to takie złe Allegro czy jak?
A może warto podać konkrety dlaczego tak właśnie się stało/jest?
Wg mnie tyle coś jest warte ile ktoś chce zapłacić to raz i znacznie więcej dostanie jak zada sobie trochę trudu, popyta, przetestuje, nawet przetrze i rzetelnie opisze to dwa.
30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!