Poszukuje kilku demek na Falcona:
-Generation Gap/Cobra
-Relics/TBL
oraz poprawnie dzialajacej wersji Tear Drop/MSB
google i dhs.nu nie były w stanie mi pomoc :/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Demka na Falcona...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuje kilku demek na Falcona:
-Generation Gap/Cobra
-Relics/TBL
oraz poprawnie dzialajacej wersji Tear Drop/MSB
google i dhs.nu nie były w stanie mi pomoc :/
teardrop będzei niedługo na naszej stronie...
teardrop będzei niedługo na naszej stronie...
E? Jakiej stronie?
Pozatym uzywanie slowa "niedlugo" w kontekscie "mystic bytes" to lekkie naduzycie ;)
NIe czepiać się mnie tylko reszty składu:)
Strona będzie niedługo online.
sqward: zzzz... nie ma żadnej strony......................... nie ma i nie budziet.... eh.... hmmm....
wlasnie własnie skąd można siakies produkcje TBL-ów sciagnąć na flaszke?
gepard: tutaj masz kawalek niedokonczonego demka, co do reszty, to tez chcialbym wiedziec.
Wiec czy zatem moge liczyc, ze ktos mi dostarczy w.w. demka, czy gadka dalej bedzie OT ?
ja mam...ja mam...i relics, outfast i generation gap i revertant....i acyl...i firestarter...i IT...ooo...zagalopowalem sie... :D
m00nie: super ;) chodzi mi o Relics i Generation Gap - jezeli masz Tear Dropa w wersji nowszej niz party version to tez bym reflektowal - reszte z ww posiadam jeszcze ze starych czasow tudziez udalo mi sie znalezc na sieci. Czy moglbys wyslac mi to na macgyver@(USUNTO)olsztyn.us ? Pojemnoscia skrzynki nie przejmuj sie, do 30 MB mozesz smialo slac ;) No chyba, ze znasz url-a gdzie to siedzi na www/ftp, to wtedy rzuc linkiem - z gory wielkie dzieki.
MacGyver: sorki stary, zupełnie zapomniałem o tym stuffie który dodawany był do flaszek... eh :( nadal tego potrzebujesz?
Moonie: a ja czekam na mail'a od Ciebie i nic... :oops:
m00nie: super, jeszcze raz dziekuwa
grey: spoko, nic sie nie stalo - jesli w najblizszym czasie bedzie sztab, to moze wtedy ?
mac: heh, mam nadzieję że uda mi się to jeszcze załatwić przed sztabem ;) na razie mordujemy się z Chosneckiem który w tym tygodniu powinien być już dostępny na necie. po wypuszczeniu mag'a biorę się za resztę spraw...
nie potrafię robić niczego w multitaskingu, chyba za długo miałem STka... ;))
a jest cos jeszcze dzialajacego na ST(E) procz Breath ? czy tylko na flakonusy .....
mac: ni ma za co :)
stryker: a o co pytasz :)? o produkcje mSb czy ogolnie o demka tylko na ste???
w sumie..demka jezeli takie sa....
ale jezeli sa tez inne ciekawe rzeczy to tez...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Demka na Falcona...
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 68 zapytań