Ostatnio (co jakis czas) widuje u mnie w miescie wlepki z logiem Atari (w stylu nowozytnym) ... hmm... zaobserwowaliscie takie cos jeszcze gdzies? moze to jakas masowa akcja ;)
Ps. Jesli wlepiajacy to czyta to niech da glos ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Wlepki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio (co jakis czas) widuje u mnie w miescie wlepki z logiem Atari (w stylu nowozytnym) ... hmm... zaobserwowaliscie takie cos jeszcze gdzies? moze to jakas masowa akcja ;)
Ps. Jesli wlepiajacy to czyta to niech da glos ;)
Heh. Widzę że ludzie w różnych częściach świata często wpadają na te same pomysły. :D
Sam też kiedyś zrobiłem vlepki z logiem Atari, ale szybko z nich zrezygnowałem na rzecz innych wzorów. Może kiedyś zrobię lepszy projekcik z atarynką, taki którego nie będę się wstydził w busach zobaczyć. ;)
A wyglądało to tak : ( bo pewnie w autobusach nie została już ani jedna :rolleyes: )
Ja widziałam w tramwaju numer 8 dziś ^O^! Ładne JIL logo :].
Taak... tylko ze to pewnie malolaty ktorym chodzi o te atari co wydalo Unreal Tournament, Neverwinter Nights itd. Ale zawsze cos :P
A wyglądało to tak : ( bo pewnie w autobusach nie została już ani jedna :rolleyes: )
No no theo fajny ten obrazek ;]
U mnie nie ma nic poza hiphipkami:(
No no theo fajny ten obrazek ;]
HEH. Dzieki :D
Ostatnio troche mało sie autobusami rozbijam ale postaram się zeby w marcu obowiązywały np następujące wzory (kolekcja wiosenna heheheh ;) )
www.republika.pl/atari8bit/kanar.jpg
www.republika.pl/atari8bit/freedom.jpg
Ta... Kielon bardzo wymowny jest przy tym haselku. :)
widzialem pare dni temu w Klifie/Gdynia....łezka sie zagrecila i mowie do mojej: - Nasi tu byli!.........
hehehee a tak na marginesie UT całkiem spoko yest:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Wlepki
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań