jak w temacie - uszkodzony, połamany, niekompletny itp. , ważne aby kwadratowy wtyk był cały
oferty proszę wysyłać na maila
bartek030(wytnij_to)@o2.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » [Kupię] Zasilacz do Amigi lub sam kwadratowy wtyk
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie - uszkodzony, połamany, niekompletny itp. , ważne aby kwadratowy wtyk był cały
oferty proszę wysyłać na maila
bartek030(wytnij_to)@o2.pl
Ale zasilacz do Amigi jest jak najbardziej sprzętem związanym z Atari - Lotharek może zaświadczyć :D
Sikor - sam robisz bałagan. Ponad 4000 postów a nie wiesz że w takim przypadku trzeba kliknąć przycisk Zgłoś i podać powód raportowania? Znowu chciałeś zabłysnąć na forum i nie wyszło?
Do moderatorów: Proszę o przeniesienie do działu Bałagan.
@bartek030: tak się składa, że zgłosiłem, zaraz po napisaniu posta#2. Co do "zabłysnięcia na forum"-właśnie tacy jak Ty błyszczą, olewając odpowiednie działy ciepłym moczem. Do czego piję? Proszę:
Kupię / Sprzedam / Zamienię
W tym miejscu ogłaszamy co mamy do sprzedania, czego poszukujemy lub umieszczamy oferty zamiany. Handlujemy tylko sprzętem związanym z Atari! Zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin.
Wystarczy czytać ze zrozumieniem i dawać w odpowiedni dział, a nie robić burdelu w innych działach. Błyszcz dalej, mistrzu.
Nie wiem co Ty olewasz i czym, ani co pijesz i do czego, ale dalej klepiesz posty zupełnie nie związane z tematem. A skoro zgłosiłeś to od tego jest moderator żeby poprawić i przenieść do odpowiedniego działu. Ja już poprosiłem o przeniesienie do działu Bałagan co traktuje jako przyznanie się do błędu, czas na Ciebie z prośbą o skasowanie postów nie związanych z tematem.
Ale macie problem...
Ja też chętnie kupię wtyk albo padnięty zasilacz od Amigi. ;-)
Jest tutaj: http://allegro.pl/amiga-zasilacz-do-ami … 43278.html
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » [Kupię] Zasilacz do Amigi lub sam kwadratowy wtyk
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 58 zapytań