Zobaczcie -
Super Mario za $4000 .....
tP
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Sklep z grami retro w Tokio
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobaczcie -
Super Mario za $4000 .....
tP
Co to za zwyczaj ukrywania linkow na forum? To nie twolinear, ze moze sie nie zmiescic. Nie klikam w takie ciulstwo z wiadomych wzgledow.
Co to za zwyczaj ukrywania linkow na forum? To nie twolinear, ze moze sie nie zmiescic. Nie klikam w takie ciulstwo z wiadomych wzgledow.
Po to, by nie zaśmiecać forum kilometrowymi linkami. Uważam to za dobry pomysł.
tP
Od tego masz bbcode (tam widac co sie kryje pod linkiem).
Czyli nie "klikasz" w linki z tólajnera a bezpieczeństwo odwiedzanych stron szacujesz na podstawie treści linka? ;)
Brawo ten Pan :D
Zgadza sie. Nie klikam gdzie popadnie oraz jezeli nie wiem co sie pod linkiem kryje. I sprzet mi dziala lux a nie jak temu Panu z postu powyzej :)
Ciekawe, skąd ten Pan powyżej wie, jak u mnie działa sprzęt ;)-
To może powiedz mi, dlaczego zepsuł mi się telewizor ... :(
Pamietam takze Twoje narzekania, ze musisz jechac na sztucznie okrojonym XP bo 'na calym' Ci nie bangla :D
Telewizor? Nie wiem. Pewno cos przegryzlo kabel do prundu ;)
ze musisz jechac na sztucznie okrojonym XP
Bo proteza jest lepsza niż oryginał ;)
:D
rzekl, do niedawna jeszcze fan przeszczepow :) :D
Dobra dosyc tego offtopa. Kto sie nie boi niech klika i komentuje (jak ma ochote) :)
Rozszyfruj skrót. Jeśli obawiasz się, że skrócony adres jaki otrzymałeś może przekierować Cię na niebezpieczną stronę, możesz w prosty sposób sprawdzić co się za tym skrótem kryje.
Dodanie znaku wykrzyknika "!" do skrótu spowoduje wyświetlenie docelowego adresu bez przekierowania.
tiny.pl mógłby napisać:
... ale nawet użycie wykrzyknika nie przeszkodzi nam w tworzeniu profilu Twoich zainteresowań na podstawie stron które odwiedzasz, który to profil sprzedamy dostawcom reklam lub udostępnimy agencjom bezpieczeństwa na ich żądanie.
Sami podajecie te wszystkie dane na tacy na fakebooku ... wiec o co ta cala awantura?
pokolenie ryjbuka niestety :/ dajecie sobą manipulować jak kukiełkami
Sami podajecie te wszystkie dane na tacy na fakebooku ... wiec o co ta cala awantura?
No,nie do końca... Nie korzystam z facebooka...
Też nie mam konta na fakebooku.
A co do tematu - jak ktoś nie chce, to po prostu niech nie klika i nie robi mi offtopica.
Ktoś w ogóle oglądał ten filmik?
tP
niech nie klika... ale przeciez jest okazja by wyrazic swoje oburzenie! jak tez okazja do ostentacyjnego paradowania ze sloganem "nie mam konta na facebooku".
grzybson: kopiesz lezacego, zlituj sie ;)
Oglądał oglądał ... szkoda że japonia jest nie po drodze ...
btw. polecam pooglądać więcej filmików tych kolesi.
temat do zamknięcia
po raz kolejny zaczynam jakiś topic i jest on niemalże od razu rozwalany.
po raz kolejny zaczynam jakiś topic i jest on niemalże od razu rozwalany.
Witaj w domu :P
:) - u Sikora ;)
A tak na poważnie, to zajebisty materiał i niezwykły "sklep" ;)
jest okazja by wyrazic swoje oburzenie
No jasne poniewaz ukrywanie linkow to zlo ale przynajmniej nie wyzywam jak to ma w zwyczaju cytowany :)
To o kopaniu lezacego jest nietrafne jak wiekszosc twoich postow :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Sklep z grami retro w Tokio
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 82 zapytań