Witam.
Korzystając z wolnej chwili postanowiłem przejrzeć zbiory własne i wystawić na sprzedaż niepotrzebną część kolekcji.
Sprzęt wystawiam na forum ponieważ jego większość jest nieużywana od lat. Większość przedmiotów wymaga, konserwacji/przeglądu. Sprzęt został sprawdzony pobieżnie, bez dogłębnej diagnostyki. Także jeśli ktoś będzie zainteresowany zakupem proszę wziąć powyższą informację pod uwagę :)
Ceny starałem się ustalić na w miarę przyzwoite, szczególnie biorąc pod uwagę serwisy aukcyjne, ale gdyby okazało się, że przesadziłem z czymś, oczywiście rozważę każą propozycję.
Przepraszam za słabą jakość zdjęć (robione komórka), gdyby ktoś potrzebował lepszej jakości fotek, wyślę na maila. Chętnie odpowiem na każde pytania.
1. Atari 65 XE w pudle - 200zł
opis: 65XE + oryginalny zasilacz (karton+literatura)
stan: używane, sprawne, karton zniszczony, ślady wody, aczkolwiek wygląda na kompletny - numery seryjne zgodne, reszta na zdjęciach
2. Stacja CA2001 w pudle - 250zł
3. Stacja Atari 1050 Happy Warp - 250zł
4. Konsola Atari 7800 w pudle - 250zł
opis: Atari 7800 + zasilacz (wtyczka UK) + kabel antenowy + pad (z zapasowym manipulatorem) + karton - gratis gra mario na karcie
stan: używane, sprawne, konsola w bardzo dobrym stanie wizualnym - folia fabryczna na części aluminiowej, karton w stanie średnim (wygląda na kompletny)
5. Atari 65XE - 100zł
opis: Atari 65 XE + oryginalny zasilacz
stan: używane, sprawne
6. Atari 65XE - 100zł
opis: Atari 65 XE + oryginalny zasilacz
stan: używane, sprawne, ułamane ząbki od gniazda kartridża
7. Atari 800XL - 120zł
8. Atari 800XL 256kB + QMEG - 190zł
9. Obudowa Atari ST - 40zł
10. 6x XC12/CA12 TURBO - 35zł szt. (1,2,3,4,5,6 - kolejność zdjęć)
11. Joystick QuickJoy SV-127 + SV-128 - 50zł szt.
opis: dwa legendarne kontrolery w b.d stanie wizualnym
stan: używane, sprawne
12. 2x Joystick 200X - 30zł komplet
13. 2x Kart- 35zł szt. (lub wymiana)
W razie zainteresowania:
- odbiór osobisty
- przesyłka - w/g cennika poczty - żadnych moich dodatkowych kosztów
Gdyby ktoś był zainteresowany sporą ilością kaset (głównie turbo) lub dyskietek 5 1/4 (głównie ED DD) proszę o informację na priv.
Wszelkie pytania:
Seba_Polska@poczta.onet.pl