Film jest juz gotowy.
A zla wiadomosc, ze nie jest technicznie taki dobry jak bym chcial: Nie wdajac sie w szczegoly material po zgraniu charakteryzowal sie rozjechaniem w caly swiat obrazu z fonia. Naprawilem ile bylem w stanie (w czasie jaki moglem temu poswiecic). W rezlutacie film podzielilem na dwie logiczne pod wzgledem zawartosci czesci - na poczatek do kompotow oraz na ostatni dzien zlotu. Nie udalo mi sie usunac rozjechanie z konca pierwszej czesci, czyli z kompotow. Mam nadzieje, ze w praktyce bedzie to malo uciazliwe, gdyz obejmuje to tylko intra i dema by Sikor&Miker ;). Dema ATT niestety nie ma na filmie (prawdopodobnie kasetka sie skonczyla). Partu drugiego nie radze ogladac na forum rodzinnym gdyz zawiera zapis seansu pewnego francuskiego filmu z niemieckim dubbingiem ogladanego przez partyzantow w oryginale :)
Film tradycyjnie idzie do Vasca. Probowalem uploadowac na serwer Azbesta, ale moja siec akademicka chyba bardzo go nie lubi, bo po godzinnym transferze rzedu 5 kB/s zerwalo sie polaczenie i nie mialem ochoty wznawiac. Jesli ktos dysponuje serwerem zaprzyjaznionym z WASKiem, to moge wrzucic.
Film oczywiscie zajmuje plytke.