Hejka!
tu... du... du... du ...
Gepard... WIELKIE DZIĘKI! to jest dokładnie to demo którego szukałem!!! Dyskietka przeczytała się bez żadnego problemu! TOMS ją łyknął migiem! :) nawet nie wyłączył buforowania ścieżek czytają tą dyskietkę :) Ostatni raz to demo widziałem wieki temu! Teraz zaspokoiłem swoją ciekawość i przekonałem się jak ludzki mózg zmienia wspomnienia wraz z wiekiem ;) Na szczęście dużo moje wspomnienia nie różniły się od tego co obecnie oglądam :) Jedynie obrazek "Pirates!" zapamiętałem bardziej kolorowy... okazało się jeszcze że drugiej strony to nie widziałem w całości i nigdy nie miałem w całości, nie miałem pojęcia że druga strona zawiera dwa Soft-Synth-owe kawałki ;) miałem tylko te części które zawierały normalną POKEY-ową muzę.
GEPARD jeszcze raz bardzo dziękuję! WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI! :D siedzę i słucham sobie tych muzaków, może nieco archaicznych ale uważam że są skomponowane bardzo pomysłowo :) zawsze mi się podobały :)
A jeszcze jedno Gepard... jeżeli na Twoich dyskach są takie perełki, to naprawdę warto zgrać je czym prędzej. Bo to kawał historii... a na pewno nigdzie w sieci ich nie ma :) tak jak . Mr. Antic Demo - The Evil Master!
Oczywiście zrobiłem kopię do ATR-ów, do pobrania tutaj: Mr. Antic Demo - The Evil Master
Dziękuję wszystkim zaangażowanym w poszukiwania i wsparcie :)
pozdrawiam serdecznie
Seban
ps1) na emulatorze czasami druga strona startuje z "sieczką" w pierwszym scroll-u, nie wiem czemu tak się dzieje, na real hardware jest za każdym razem OK! :)
ps2) co z dyskietką? odesłać ją do Ciebie czy od razu do VOY-a?
ps3) zapis magnetyczny na tych dyskietkach jest niesamowity :) po tylu latach nadal się to czyta bez problemu! RULEZ!!! mam płyty CD otrzymane od ludzi które nie czytają się po paru tygodniach :D