No właśnie:
ludzie ... najpierw wszyscy płaczą :( że scena zdycha ...a nie dajecie szancy ludziom, którzy pracują na dojechanie przed msx-compo ...lame
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy powinno waszym zdaniem być msx-compo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie:
ludzie ... najpierw wszyscy płaczą :( że scena zdycha ...a nie dajecie szancy ludziom, którzy pracują na dojechanie przed msx-compo ...lame
wole w sobotę .... bo w piątek mogę nie być w stanie ich posłuchać - a po co ma się powtórzyć LP98 :twisted:
niech bedzie w sobote, w sumie piatek mozna przeznaczyc na chla.. eee rozmowy towarzyskie :lol: :lol:
Panowie, przeciez z piatkiem to byla propozycja a nie to co bedzie. Swoja droga, to nawet gdybym wyznaczyl kompoty na piatek, a nie dojechalby ktos, kto bedzie cos wystawial, to tez bym przesunal. Troche wiary we mnie! :)
tak właśnie, a w ogóle to Vasco ma w Opalenicy sklepy, w których sprzedają wino, które można przerobić na helikopter! więc więcej wiary...
Ja toże jestem za sobotą.; Można zrobic to troche wczesniej.. Pomijajac fakt ze nie wszyscy moga dotrzec w piatek na msx-compo jest jeszcze taki aspekt: Jade bowiem samochodem i z racji ze w sobote ni bede mogl zabardzo napic sie dykty czy tez innego ustrojstwa zamierzam dac w palnik wlasnie w piatek przy ognisku czy gdzie w pobliskim rowie. W zwiazku z tym Sobota !!!!!!!! :twisted:
A to na spotkaniach atarowcuf mozna pic ? :twisted:
tak Dely można oranżade, wode mineralną itp .. w końcu jest gorąco i organizm wymaga większej ilości płynów :twisted:
Bedzie tyle ludzi , ktorych nie widzialem z 5 lat albo i lepiej, mordki które tak bardzo pragnę zobaczyć. super przyjacielska atmosfera jaka towarzyszy tylko atarowskim imprezom i ... jak tu nie pić ;))
... chyba znowu w Opalenicy wzrosnie zapotrzebowanie na "wode mineralna" w zwrotnych butelkach 0.75 :lol: :lol: :lol:
... chyba znowu w Opalenicy wzrosnie zapotrzebowanie na "wode mineralna" w zwrotnych butelkach 0.75 :lol: :lol: :lol:
a na etykietce czarny rumak... i napis mustang ;)
a na etykietce czarny rumak... i napis mustang ;)
nie nie daVid'ku. tam pisze "Mustak". Wiem, bo sam sie tym trunkiem delektowalem :lol:
A Laoo to fiej bo twierdzi ze nalewki (ktore lokalne NG loi od xx lat;) jest gorsza od wina. Laoo lame ! ;]
.... a Piguś kce w sobote, bo ostatni piątek na LastParty smacznie sobie przespał. Zresztą popatrzcie na real_t.Video; Ja, sehr gut - kopiren disken tomsen bad sektoren disken kopieren ... itd; ... i schlaffen;; tak Piguła schlaffen ....... schlaffen ......, oooo wstajemy, czas na pociąg; hehe;-)
..... a i jeszcze to; msx kompo powinno odbyć się w poniedziałek. :: Tak, zdecydowanie w poniedziałek, przynajmniej nikt się nie spóźni. hihi;-)
He, He, He .... THC;-
Hi, Hi, Hi ......LSD;-
Ho, Ho, Ho ... grzybów 100.
Miłego dnia!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy powinno waszym zdaniem być msx-compo
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 66 zapytań