1 Ostatnio edytowany przez marx (2014-02-04 14:50:16)

Witajcie,

czy na forum jest jakaś dobra duszyczka, mieszkająca do tego w Lublinie, skłonna przetestować moje Ultimate 1MB? Mam z nią drobny problem i nie wiem czy coś źle podlutowałem w Atari, czy też jest coś nie tak z samą Ultimą. Test polegałby na podłączeniu mojej Ultimy do Atarynki osoby chętnej do testów. W zamian osoba ta otrzyma nagrodę w postaci butelki napoju chmielowego (bez względu na wynik testu :)). Jak ktoś byłby chętny i miał czas to niech da znać. Z góry dzięki!

ps. jakby ten "ktoś" miał jeszcze SIDE2 to już w ogóle byłby test full wypas :)

2

Daleko szukać nie musisz :)

http://www.atari.org.pl/forum/profile.php?id=215

3

Sebol to juz bardziej STOLYCA ;-)

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

4

Co go wygnało? 

MM: czy użyszkodników można by se posortować nie tylko po nazwie/ilości postów, ale np. po lokalizacji ?

5

pajero napisał/a:

Co go wygnało?

Naprawdę tak trudno dojść samemu dlaczego ludzie wyjeżdzają z Lublina?

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

6

chyba ze stolca
zawsze bede z lublina :P

przechodze na tumiwisizm

7

syscall napisał/a:

Naprawdę tak trudno dojść samemu dlaczego ludzie wyjeżdzają z Lublina?

To sie nazywa "rozwijanie ściany wschodniej" ...

/te ... to niecenzuralne słowa/

Zaczęło się od Atari 65XE+LDW2000, potem Atari 1040STE, Amiga 1200, Atari Portofolio, morze blaszaków, GBA,PS1, 2, 3....

a teraz:Atari STez Ultrasatanem,  Atari 65XE+Ultimate1 + SIDE2+ SIO2SD + 1050+LDW Super 2000

8

Jarkeczek napisał/a:

To sie nazywa "rozwijanie ściany wschodniej" ...
/te ... to niecenzuralne słowa/

No ja to wiem, nie zaczynajmy tematu bo mógłbym obrazić jakiegoś polityka czy innego lokalnego kacyka....

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

9

Slonzoki nie lubia warszawiokow i goroli...ot folklor ;-)

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

10

pajero napisał/a:

Daleko szukać nie musisz :)

http://www.atari.org.pl/forum/profile.php?id=215

Wiem że jest tu wiele osób z Lublina, ale nie mam w zwyczaju chodzić niczym świadek jehowy od skrzynki do skrzynki i molestować ludzi na PW. Jeśli nie będzie chętnych, to ulitmę sprawdzi pewna dobra dusza ze śląska, a browar wypije sam :)

11

Wielu może nie, ale to jest akurat najbardziej kompetentna osoba, a mianowicie sam projektant urzadzenia :) Jedyny problem to taki, że wydaje sie być dość zajety, ale może uda Ci sie wstrzelić ;)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

12

Ja jestem z lubelskiego, ale z krańców, co przy obecnej aurze utrudnia kontakt. Do tego mam niesprawne gole Atari. Czekam jakiegoś party i miłej duszyczki z lutownicą w ręku.

Zaczęło się od Atari 65XE+LDW2000, potem Atari 1040STE, Amiga 1200, Atari Portofolio, morze blaszaków, GBA,PS1, 2, 3....

a teraz:Atari STez Ultrasatanem,  Atari 65XE+Ultimate1 + SIDE2+ SIO2SD + 1050+LDW Super 2000

13 Ostatnio edytowany przez marx (2014-02-05 11:53:29)

Jarkeczek napisał/a:

Ja jestem z lubelskiego, ale z krańców, co przy obecnej aurze utrudnia kontakt. Do tego mam niesprawne gole Atari. Czekam jakiegoś party i miłej duszyczki z lutownicą w ręku.

No to widzimy się na AmiParty w Chełmie :). Znajdziesz tam napewno kilku speców od lutownicy (Jenot, Stachu). Jakby coś to będę miał przy sobie zestaw szalonego elektronika (stacja lutownicza, cyna, kalafonia, itp.).

14

Zobaczymy jak czas pozwoli bo ja akurat z drugiego końca województwa co Chełm. I mówiąc szczerze odkąd sprzedałem Amigę 1200, już 20 lat temu nie mam kontaktu ze środowiskiem amigowym.

15

Jarkeczek napisał/a:

Zobaczymy jak czas pozwoli bo ja akurat z drugiego końca województwa co Chełm. I mówiąc szczerze odkąd sprzedałem Amigę 1200, już 20 lat temu nie mam kontaktu ze środowiskiem amigowym.

Ale AmiParty to impreza multiplatformowa :)

16

lotharek napisał/a:

Slonzoki nie lubia warszawiokow i goroli...ot folklor ;-)

No to się k..a dowiedziałem, że Lotharek mnie nie lubi :P

Sikor umarł...

17

marx napisał/a:

Ale AmiParty to impreza multiplatformowa :)

Znalazłem info, pooglądałem filmy, niestety termin niemożliwy dla mnie.