No no - panowie sa 2 mecze! - piatek (nie pamietam godziny) i w sobote o 15:00 wypadaloby obejrzec to widowisko!! Vasco nie daloby rady na BS zapodać relacji ??
Do bojuuu Poollllskooooooo OOOoooooo!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Ważna sprawa mecz Polska-Portugalia (siatka) obejrzeć trza!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No no - panowie sa 2 mecze! - piatek (nie pamietam godziny) i w sobote o 15:00 wypadaloby obejrzec to widowisko!! Vasco nie daloby rady na BS zapodać relacji ??
Do bojuuu Poollllskooooooo OOOoooooo!!!
Jakby to byla pilka kopana to bym inaczej glosowal !
Ja tez jestem raczej fanem pilki skopanej ale chetnie obejrze siate popijajac SO2 :twisted:
to moze jeszcze film o 20:00, nie mowiac o Dobranocce
A jaka jest dobranocka w sobote ? Bo jak Wodnik Szuwarek to obowiazkowo :lol: :lol: :lol:
to moze jeszcze film o 20:00, nie mowiac o Dobranocce
...zero patriotyzmu ...
A jak nie to trudno trzeba bedzie poszukac jakiejs knajpy z telewizorem ... nie Samurai ??
Vasco! jest takowa w Opalenicy ??
Oczywiście, że trzeba mecze obejrzeć, szczególnie po tym co ostatnio nasi siatkarze wyczyniają...
eeeee tam party jest po to aby rozerwać sie w gronie starych kumpli - mecz to sobie mozesz w domu obejrzeć zresztą co tu oglądać polscy siatkarze może i są dobrzy w ataku ale serwować nie potrafia i już nie jeden mecz przez to przerąbali - jak znam życie ten będzie kolejny .....
czego im oczywiście nie życze .....
jeszcze calkiem przypadkiem siatkarze przegraja i Vascowi sale zdemolujecie
W sprawie meczy siatkarze to pomysle, choc nie wiem, czy MDK ma jakas antene....
A maniakow pilki kopanej moge zabrac na mecz Groclin-Legia w sobote o 16:30. W sumie na party bedzie sporo Warszawiakow, wiec...
Vasco
O !!!! to ja chce !
Do doooomuuu Polskooo ooooo uoooo:):)
a na powaznie to ja biorę mój BW 14 cali biazecik:)
więc objrzeć można też misia i margolcie na kaca:)
Na Legie sie chyba i ja pisze !
ale i tak Wawer FC górą !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Ważna sprawa mecz Polska-Portugalia (siatka) obejrzeć trza!
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 51 zapytań