Stryker: a co kaseta Ci sie wkręciła
nom i to ile razy.... odnosnie czasu niedalo by rady zrobic go 28 lutego??? moze jakas ankiete to by sobie ludziki zaglosowali :rolleyes: ............
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto - 3rd Volume.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Stryker: a co kaseta Ci sie wkręciła
nom i to ile razy.... odnosnie czasu niedalo by rady zrobic go 28 lutego??? moze jakas ankiete to by sobie ludziki zaglosowali :rolleyes: ............
mi pasuje kazdy termin chyba......a'propos Stryker kasety; moja luba kupiła mi wypaśną pidżamke...taka mocno trendy.......heheheehehe!!!!!
Jezeli chodzi o mnie, to na razie odpada: czas, kasa itp - jednym i drugim bede dysponowal dopiero w marcu.
a'propos Stryker kasety; moja luba kupiła mi wypaśną pidżamke...taka mocno trendy.......heheheehehe!!!!!
:D Potwierdzam!!! To jest faktycznie trendy, szczegolnie dla ludzi z CAS-team!
Szkoda, ze nie mam jeszcze cyfrówy, to bym zrobil fote i pokazal jaka to zajefajna pidzama... Chcialbys taka Stryker! :lol:
Szkoda, ze nie mam jeszcze cyfrówy, to bym zrobil fote i pokazal jaka to zajefajna pidzama...
A co tez sobie taka kupiles ??? :lol:
nie gadaj Stryjek to megawypasataripidżamka....rulez....tyle że nie wiem czy w sprzedazy jest w wiekszej ilosci..............hehehehehe
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab 3miasto - 3rd Volume.
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 47 zapytań